Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell gyorsan elaludni?

Hogyan kell gyorsan elaludni?

Figyelt kérdés
Néhány (bevált!) tippet mondjatok kérlek.
2013. okt. 17. 21:37
 1/4 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy lefekszek, (nem szól semmi tv, csönd van) becsukom a szemem és nem gondolok semmire.. és reggel rájövök hogy jéé aludtam :D a hangsúly azon van hogy semmire sem kell gondolni, ki kell kapcsolni az agyat
2013. okt. 17. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Számolsz.De nem előre,hanem lassan visszafelé.Elkezded 50-nél...49..48..lassan.
2013. okt. 17. 22:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy így kell xD De nekem ez pont nem megy, mindig jár az agyam. Ha számolok, akkor meg azon jár az agyam... :S
2013. okt. 18. 13:04
 4/4 St. Jimmy válasza:

1:Teljesen kényelembe helyezed magad

2:Kikapcsolsz minden fényt vagy zenét vagy akármit ami felkelti a figyelmedet.

3:Elkezded végiggondolni a napod

4:Ezután fejtől lefelé, sorban, szépen lassan elkezded lelazítani a testrészeidet.

5: ja nem..kb. ennyi.

vagy olvass.. vagy pedig indíts el a mobilodon egy lejátszási listát amiben csak lassú számok vannak. semmi pörgés..ja és semmi kép se a számítógépet vagy a mobilod kijelzőjét lásd utoljára mert az felpörgeti az agyadat.

2013. okt. 20. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!