Szerintetek mennyire fogadna be egy osztály egy ilyen gondolkodású lányt?
Valószínűleg új iskolába fogok menni. Még sohasem csókolóztam, nem érdekelnek a fiúk, nem vagyok egy bulizós típus, nem cigizek és nem is tervezem és minő csoda, még sosem voltam részeg. Tudom, ez manapság fura és szokatlan, és sokan lenézik az ilyen embereket. Szerintetek ha átmegyek a másik suliba (ahol egy évvel fiatalabbak nálam) akkor nem fognak kiközösíteni e miatt?
16L
Ha nyitott, pozitív és vidám vagy, biztosan hamar befogadnak és egészen biztosan lesznek az osztályban hozzád hasonló gondolkodású lányok/ srácok, akikkel barátkozhatsz.
Minden új kezdet egy új lehetőség. Rajtad múlik, kihasználod-e.
Attól függ, hova fogsz járni, mert van pár suli ami tele van az újgazdag szülők elkényesztetett páwa gyerekeivel akik csak buliznak, menő cuccaik vannak és csak a "saját fajtájukkal" barátkoznak.
Amúgy nekem szimpatikusnak tűnsz, kár, hogy az ilyen lányok nem akarnak még barátot..:)
Szakközépbe fogok átmenni.
És köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek :) (ment a zöld kéz^^)
Köszi a választ. Nem vagyok jó tanuló, sokat hiányzok, de valóban szeretnék főiskolára/egyetemre menni(problem?), és inkább egy szakközépben tanulnék, mint a gimiben, ahova most járok. Stréber nem vagyok :D De tény, hogy törekszem arra, hogy jó jegyeim legyenek. Bár a mostani osztályom nagyrésze még így is okosabb nálam.
[egyébként nem értem. csak azért, mert nem mászkálok péntek esténként valami szar diszkóba, ahol valami ratyi zene szól, és nem iszom részegre magam, hogy menő(?) legyek, akkor én vagyok az "okoska"? De oké, ez a mai világ :-//]
Remélem, hogy akkor tényleg kifogok egy jó osztályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!