Gimnáziumi szöcske/szecska/veréb/gólyaavatóra milyen ötleteket tudtok? Veletek mit csináltak? Vagy ti mit terveztek?
Nálunk szecska vagy szöcskeavatónak hívják ezt az eseményt. 10.-esek a 9.-eseket szívatják.
Úgy kb november elején lesz (még nem tudni pontosan mikor). és addigra kéne valami feladat. (Tehát nem előadás! Az külön lesz, arra van ötlet.)
Nekünk ezek voltak:(ezeket akkor légyszi, ne:)
Piros arannyal egymás fogát megmosni,
fellógatott mézes kenyeret csak szájjal leenni,
cukorral teli tálból egy rágót kihalászni mézzel összekent arccal,
Lufi megborotválása,
egymás (inkább fiúk) kirúzsozása csukott szemmel.
Ezekhez hasonló, könnyen megvalósítható szívatások, amik ehhez hasonló szinten van. Olvasgattam itt pár kérdést, és hasonló válaszokat, de nem nagyon érkeztek rá válaszok.
Remélem én kapok:) (Az osztálylétszámot sajnos még nem tudom, de úgy 24-26 ember körül.)
Köszii:D
ezek jók:)
Még szívesen várok:D
Valakik még ajánlották a rizsevést pálcikával és gördeszka verseny WC pumpával:D Ilyesmik is jöhetnek még:D
Amúgy kiderült a létszám, 26-an vannak, és mindenképpen a tornateremben lesz:)
Én 9.-es vagyok, és 28-án lesz a verébavató. Még nem igazán tudjuk a feladatokat, csak annyit mondtak, hogy a fiúknak melltartóba és miniszoknyába kell elmenni gumikacsával és karúszóval, meg strandpapucsba xD Lányoknak meg ilyen kukás ruha/gumicsizma. Szünetbe ijesztgetnek minket, hogy ott lesz a lavor, ha hányni kellene. Lesz olyan, hogy énekelni kell, és lesz olyan, hogy valami kotyvalékot kell meginnunk. Nem tudom mik lesznek még :D
15/F
Szerintem semmi értelme ennek a szégyenítésnek. Aki kilencedikes az nyilván tudja, hogy joga van MEGTAGADNI.
Merjetek nemet mondani. Aki ezt kitalálta az merjen a szemem elé kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!