Szecska feladat, seg*ítenétek kérlek?! 15/L
Figyelt kérdés
Azt a feladatot kaptuk a 12.-esektől,hogy egy A4-es rajzlapnyi önéletrajzot készítsünk magunkról holnapig, azaz péntekig.
Igazából annyi a lényeg,hogy vicces legyen,tele ökörségekkel,de mivel nekem őszintén szólva nincs jó humorom,ezért gondoltam hozzátok fordulok segítségért.
Pár infó rólam: Bács-Kiskun megyében,Baján lakom, rendvédelmis vagyok. Sötétbarna hajam van(festett),barna szemem,165 cm vagyok,kreol bőrű,vékony,küzdősportra járok,rosszul táncolok... Ezeket azért írom le hátha kitudtok belőle hozni valamit. :)
Köszönöm szépen!
2013. szept. 5. 12:55
1/2 anonim válasza:
Otletem meg nincs, de kepen megneznelek, a leirtak alapjan jol nezhetsz ki:P:D
2/2 A kérdező kommentje:
Már sikerült megoldani... :D Ha esetleg kíváncsi rá valaki elküldhetem privátban.
Kedves első válaszoló,sok nő van a guglin,recskázz csak nyugodtan rájuk,engem haggy ki a sorból ha lehetséges. :D
2013. szept. 5. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!