Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen a szecskaavató?

Milyen a szecskaavató?

Figyelt kérdés
pár hónap és nekem is lesz, csak kiváncsi lennék rá hogy milyen..nagyon megszivatnak? Egy kicsit azért prázok is ettől a dologtól. Lécy mondjatok véleményt hoggy nektek milyen volt

2013. máj. 27. 19:32
 1/6 anonim válasza:
Nem vészes, ha az oktatók is jelen lesznek. Ha meg nélkülük csinálják, abba ne menj bele. Annak idején minket ketten elküldtek csikket szedni, de inkább hazamentünk. Senkinek nem tűnt fel szerencsére.
2013. máj. 27. 19:53
 2/6 A kérdező kommentje:
eléggé félek..miket találhatnak ki?
2013. máj. 27. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták inkább csináljam amit mondanak és vágjak hozzá jó arckifejezést. Mondjuk igaz hogy ez az egész egy vicc de nemis tudom :d
2013. máj. 27. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Van, akivel nem csinálnak semmit, de ha ismersz valakit a végzősök közül, jó eséllyel meglepnek valami kis feladattal... Nálunk volt, akinek mézet, lisztet, tollat kellett az arcára kennie, másoknak liszttel, meg trutymóval teli lufit kellett kilyukasztania, vagy 4 fiúnak össze kellett fonódnia, mintha egy asztalt alkotnának, és összeestek, mert már nem bírták tovább...

Nekem szerencsére nem kellett semmit se csinálnom :D

2013. szept. 1. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, és nálunk ott voltak a tanárok is, de nagyon jó buli volt, én sokat nevettem (de azok, akiknek volt feladatuk, lehet, hogy nem...)
2013. szept. 1. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Minket jól megszívattak, és a tanárok (az összes aki tanítja a két osztályt) is ott voltak.

Nekünk fellógatott mézes kenyeret kellett csak a szánkkal leenni, piros arannyal egymás fogát megmosni, és mézzel összekent arccal egy rágót kihalászni cukorral teli tálból. :D

Ezen kívül még az eskü is ott volt, amit leguggolva, feltartott kézzel kellett elmondani:) vagy 20 percig, elég kellemetlen volt:D de nagyon jól éreztem magam:)

És idén mi szívatunk:p

2013. szept. 11. 18:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!