Most ezért mennyi pénzt húznak le rólam?
Figyelt kérdés
Facebookon van olyan, hogy bejelölsz valakit, akkor ki kell töltened egy mezőt, ami felett össze-vissza vannak betűk, és számok. Felajánlotta a Facebook, hogy írjam be a mobilszámom és akkor soha többé nem kérdi meg. Semmi infó, hogy ez ennyi meg annyi forint, vagy, hogy további információk, ahol le lenne írva. Mondom, akkor rendben, miért ne. Beírtam a számom, és megkaptam az SMS-t. Benne volt a megerősítő kód, meg egy ez: "standard díjak/egyéb költségek felmerülhetnek."
Most ezt hogy értsem? Mennyi pénzt és milyen időközönként vehetnek le tőlem?
2009. nov. 10. 17:27
1/2 anonim válasza:
hát, gyakorlatilag annyit amennyit csak akarnak
2/2 anonim válasza:
előző vagyok. hát várj ki egy hónapot és ha addig nem küldenek semmit akkor nyugi.... de sztem ha akarnak küldeni vmit akkor már egy két hét után küldenek smst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!