Ezért most kapok igazolatlant?
Ezt nem itt kellene, mármint itt ebben szerintem sokat segíteni nem tudunk.
Az iskolában beszéld meg olyannal, aki a tanárok felett áll (pl. igazgatóhelyettes). Valamelyik szülőddel menj be, úgy még jobban megértőbbek lesznek, mert ad némi plusz hitelességet. Szerintem nem kötelezhetnek olyanra, ami esetlegesen többet árt, mint használ.
én is ilyen helyzetben voltam, gyótesi+úszás.. fúdeutáltam :D úszáson ha megjön akkor alap hogy nem kell úsznod, bár szerintem attól meg kell jelenned az órán, a közlekedést is biztos meg lehet oldani valahogy, az meg hogy utálod mutogatni magad, az hülye kifogás, már ne haragudj :D sokan vannak ezzel így, pl én is, de ez nem mentség.
Adok egy tippet, lehet bejön, felénk pár ember megcsinálta. Ha jófej orvosod van, ő felmenthet úszás alól, közülünk volt aki megbeszélte az orvossal hogy víziszonya van, mármint fél az úszástól meg a nagy víztől, és ezért az orvos írt egy papírt, hogy nem kell járnia úszni. másik srác pedig azt mondta hogy a bőre nagyon érzékeny a klóros vízre, és neki azért nem kellett járnia. bár az utóbbit én is próbáltam, de elküldtek bőrgyógyászatra, ott meg kiírtak valami krémet, de egy próbát megér:D
ja, és még a kérdésre válaszolva, sajnos ők rendes órának tekintik, hiába nem tud az ember bejárni, meg talán nem is tartja fontosnak, ők nagyon komolyan veszik..legalábbis felénk úgy volt
ettől függetlenül évente kb3x mentem úszásra, de volt is belőle gond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!