Hogyan lehet kilépni a Forever Living Products-cégből?
Sajnos félrevezettek,így aláírtam a 140ezres pack megrendeléséről szóló papírt,plusz regisztráltam is,mert kellett a pénz. Elcsábultam, ezért ki kell fizetnem gondolom. Vagy passzolják el másnak,mert nekem nem kell. Megtehetem h nem fizetem ki?
Emberek nincsenek alattam.
Segítséget kérek.
Ági
De mitől félsz, hogy regisztráltak-e vagy sem??
Mert mi történne, hogyha regisztrálva lennél?
Kilépni időpazarlás, elég ha egyszerűen nem foglalkozol vele tovább. Ha meg hívnak nem veszed föl a telefont. Fizetni meg természetesen eszedbe se jusson a túlárazott csodaszerekért, minden terméküknek meg van normális "testvére" a kereskedelemben.
Nem kell aggódni rajta, ez csak egy cég, nem hatóság. Nem kötelezhetnek semmire, csak pénzt ne adj nekik mert azt már húzósabb visszaszerezni.
Noha lassan 1 éves story, és nem is kezdtél bele Ági, de egy véleményt leírnék azért építő jelleggel.
Semmiképpen sem a céget kell hibáztatnod, ezért teljesen Te voltál a hibás. Mielőtt azt gondolnád, soha nem dolgoztam itt és nem is fogok. Ettől fogva a működésbe sem látok bele, csak abba ahogyan cselekedtél.
Az, hogy nem evidens számodra, hogy felhívd azt, akivel leszerződtél, hogy mi van, vagy hogy felhívd a céget információkért, elképesztő. Ehelyett a Gyakori Kérdésekre posztoltad a kérdésedet. Ez szerinted így teljesen normális dolog?
A másik: aláírsz valamit, amit el sem olvasol.... ezt gimnazista fiatalnál elnézi az ember, de szerintem már tapasztaltabb felnőtt vagy.
Csak jó tanács tényleg építő jelleggel: Elsőre mindig magunkban keressük a hibát, egyrészt rájövünk mik a gyengeségeink, nyitottabbak leszünk, sokkal komplexebb személyiségünk lesz. Ez meg MINDENBEN előny az életben. Ha ott tartunk, hogy tényleg nem tudtunk volna mást csinálni abban a helyzetben, akkor tényleg nem rajtunk múlott a dolog.
Az MLM rendszerek felépítésében sincs semmi rossz. 1 dolog teszi tönkre az meg mindig az emberi tényező. Flpsek között is biztos van, aki egy gerinctelen ember és van, aki segíteni akar, de ez mindenhol így van. Orvosból is van, akit csak a pénz hajt és van, akinek ez hivatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!