Van még olyan, aki hisz a forever living product-nak? Belehallgattam a cd-jükbe, annyira szánalmas.
Figyelt kérdés
Mind csak a pénzért csinálja, és hülyére vesz másokat. Egy előadáson is voltam, rég hallottam annyi baromságot. Néhány ismerősöm próbálta a termékeiket, egyáltalán nem voltak elragadtatva tőlük.2010. máj. 11. 13:59
1/5 anonim válasza:
a 16 éves lányomat is megpróbálták befűzni. Szánalmas:(
2/5 anonim válasza:
Engem is próbáltak befűzni.Alig bírtam levakarni az embert.Egyszerűen nem értette meg,hogy engem nem érdekel.
3/5 anonim válasza:
Én benne is voltam, csak sajnos későn jöttem rá, hogy hol is vagyok és hát így utólag visszagondolva eléggé gáz volt felhívni azt a sok embert, hogy mivan, azóta se állnak velem szóba, arról nem is beszélve, hogy mennyit baszogattak, hogy csináljam, mikor még ment, most belebuktak azóta meg se mukkan... Amúgy vannak jó termékeik (300-ból 5) csak nem így kéne rátukmálni az emberekre.
4/5 anonim válasza:
Ide is betaláltak a kamukirályok.
16 éves lányt?? 18 év alatt nem regisztrálhat senki sem.
Ugye?
Az ember meg a kutya esete.
5/5 anonim válasza:
@2010-05-11 15:23
Ez egy nagy kamu. Már a stílsod is egy flegma semmitmondó hozzászólásra volt csak elég.
Én az összes ismerősömet megkerestem ezzel sőt előtte még biztosítással meg hitellel is, és mégis szóba állnak velem a mai napig.
Ha nem azt csináltad amit a szponzorod mondott akkor talán előfordulhat ilyen.
De csupán azért, mert neked rossz véleményed van az MLM-ről, mert hogy tapasztalatod nincs az biztos, azért nem kellene hülyeségeket írkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!