Párom hozott nekem cigaretta töltőt. Hogy a fenébe működik?
Golden Gate gyártmány. A cigaretta hüvely nme akar rámenni, vagy béna vagyok, nem tudom, de az ideg ki ver, mert egy darab cigit nem tudok vele gyártani.
Én vagyok a hülye, vagy mi van?
Köszön mindenkinek, rájöttem a nyitjára.
Az volt a gond, hogy visszahúzás előtt nem nyomtam rá megfelelően a tetejét.
Kész az ELSŐ SAJÁT CIGIM, ugyan minőségre túl puha, és nem az igazi, de majd kikísérletezem. A lényeg, hogy működik :)
A filter előtti rész tök üres maradt :)
Lehet, ez nekem még sem az igazi így, de tartaléknak elmegy, ha nincs kedvem gyalogolni pár száz métert cigit venni :)
Na srácok, a második szál sokkal jobb lett!
Tapasztalatom, hogy volt, azért nem sikerült, mert túl sok dohányt tuszkoltam bele, és nem lehetett hátrahúzni. Viszont így meg túl laza a cigi, nem olyan tömör, mint a bolti.
Sárga Camel dohányom van, amiről olvastam, hogy pont egy rakás kaki. Na mindegy, majd belejövök és megtapasztalom, mi a jó. De lehet, inkább leszokom.
Hogy én milyen béna vagyok :)
Meg sem néztem normálisan a csomagolást, a töltőgéphez van egy "tuszkoló" nem tudok rá jobb szót, és egy kis kupak, ami a nekem problémát okozó begyűrődött papír véget kiegyenesíti :)
Hát ez szuper így :)
Pendrive-on? LOL Nem, nem kell ironizálni :)
Viszont már nagyon belejöttem, szinte bolti keménységű cigiket készítek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!