Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Párom hozott nekem cigaretta...

Párom hozott nekem cigaretta töltőt. Hogy a fenébe működik?

Figyelt kérdés

Golden Gate gyártmány. A cigaretta hüvely nme akar rámenni, vagy béna vagyok, nem tudom, de az ideg ki ver, mert egy darab cigit nem tudok vele gyártani.

Én vagyok a hülye, vagy mi van?

2013. okt. 5. 22:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszön mindenkinek, rájöttem a nyitjára.

Az volt a gond, hogy visszahúzás előtt nem nyomtam rá megfelelően a tetejét.

Kész az ELSŐ SAJÁT CIGIM, ugyan minőségre túl puha, és nem az igazi, de majd kikísérletezem. A lényeg, hogy működik :)

2013. okt. 6. 05:21
 22/27 A kérdező kommentje:

A filter előtti rész tök üres maradt :)

Lehet, ez nekem még sem az igazi így, de tartaléknak elmegy, ha nincs kedvem gyalogolni pár száz métert cigit venni :)

2013. okt. 6. 05:25
 23/27 A kérdező kommentje:

Na srácok, a második szál sokkal jobb lett!

Tapasztalatom, hogy volt, azért nem sikerült, mert túl sok dohányt tuszkoltam bele, és nem lehetett hátrahúzni. Viszont így meg túl laza a cigi, nem olyan tömör, mint a bolti.

Sárga Camel dohányom van, amiről olvastam, hogy pont egy rakás kaki. Na mindegy, majd belejövök és megtapasztalom, mi a jó. De lehet, inkább leszokom.

2013. okt. 6. 05:38
 24/27 A kérdező kommentje:
Ennek nem jó az íze, én narancssárga Szofit szoktam szívni. Ez túl erős, és érdekes ellentmondás, túl levegős, hamar ég el.
2013. okt. 6. 05:40
 25/27 A kérdező kommentje:

Hogy én milyen béna vagyok :)

Meg sem néztem normálisan a csomagolást, a töltőgéphez van egy "tuszkoló" nem tudok rá jobb szót, és egy kis kupak, ami a nekem problémát okozó begyűrődött papír véget kiegyenesíti :)

Hát ez szuper így :)

2013. okt. 6. 05:54
 26/27 anonim ***** válasza:
Használati útmutató videót nem mellékeltek a csomagban egy pendrive-on?
2013. okt. 6. 14:22
 27/27 A kérdező kommentje:

Pendrive-on? LOL Nem, nem kell ironizálni :)

Viszont már nagyon belejöttem, szinte bolti keménységű cigiket készítek :)

2013. okt. 6. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!