Hogyan tudom a cigiszagot eltüntetni a hajamból?
Figyelt kérdés
Bővebben annyi, hogy még ha nem is cigizek, ha valami kocsmában vagy akár bárban vagyok, a cigifüst belemegy a hajamba és a cigiszag nagyon zavar, mikor próbálok elaludni.
Hosszú hajam van szóval elég macerás lenne minden nap mosni.
Valami ötlet / tipp?
2013. okt. 4. 23:37
1/4 anonim válasza:
Igazából sehogy.
Mármint gyors megoldás nincs, max elfedni tudnád vmi parfüm félével.
Sajnos ez ilyen. Beleivódik mindenbe, ruha/bőr/haj...
2/4 anonim válasza:
Kocsmában, bárban odabent tilos a dohányzás, a szabad levegőn pedig annyira nem lehet olyan a hajad...am sampon
3/4 A kérdező kommentje:
Parfümök nem igazán fedik el, már próbáltam és egyébként nálunk bárokban / kocsmákban lehet bent is dohányozni (Nem Magyarországon élek).
Azért köszi a tippeket! :)
2013. okt. 6. 02:17
4/4 anonim válasza:
Igen, számomra is meglepő volt, hogy pl. Ausztriában cigit csak Tabakban lehet venni, viszont az éttermekben úgy füstölnek, míg más kajál, mint egy kémény. Gátlástalanul pöfékelnek, míg más kajál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!