Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Párom hozott nekem cigaretta...

Párom hozott nekem cigaretta töltőt. Hogy a fenébe működik?

Figyelt kérdés

Golden Gate gyártmány. A cigaretta hüvely nme akar rámenni, vagy béna vagyok, nem tudom, de az ideg ki ver, mert egy darab cigit nem tudok vele gyártani.

Én vagyok a hülye, vagy mi van?

2013. okt. 5. 22:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Az is én voltam.

Szerintem, amennyire a képen látszik, bár vakut bekapcsolhattad volna, szóval ugye beszóród a dohányt a belső tégelybe, ráhúzod a - ha jól láttam - a végén a cigarettahüvelyt, majd rácsukod a tetejét és elhúzod. A húzással gyakorlatilag betolja, betölti a dohányt a papírba, hüvelybe.

A hüvelynek csak az elejét tedd rá a megvezető csőre. Lógjon túl a töltőn üresen, mert majd abba tolod be a géppel a dohányt.

Remélem érthető, de azért dobj fel vakuval képet, mert nagyon sötét és a felülnézetből főleg, nyitottan.

2013. okt. 5. 23:07
 12/27 A kérdező kommentje:
Holnap az egész kócerájt, mindenestől visszaviszem az üzletbe, hogy mutassák már meg, hogy ebből hogy lehet cigit gyártani. Arra a csőre, ami pont akkora, mint a papír átmérője, lehetetlen ráhúzni, mert a papír göndörödik, behorpad, mindent csinál. Belefújok, akkor is csak félig meddig egyenes. EZ fizikai képtelenség. Holott tudom, hogy másoknak megy. Mi a fene a trükkje?
2013. okt. 5. 23:08
 13/27 anonim ***** válasza:
2013. okt. 5. 23:09
 14/27 anonim ***** válasza:
2013. okt. 5. 23:11
 15/27 A kérdező kommentje:

Én értem mit mondasz, és elvileg a működését is értem, csak nekem a papírt nem húzza be.

AZ alapvető gond ott van, hogy a bevezető csőre képtelenség a papírt felrakni, mert gyűrődik, és nem megy rá. ha mégis sikerül, akkor meg nem húzza be, hanem ott marad.

Egyszerűen nem megy rá a csőre a papír. Talán túl kicsi? Lehet ilyen?

2013. okt. 5. 23:12
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket, de nekik működik, csak nem az elvárt szinten, nekem viszont sehogy nem működik.
2013. okt. 5. 23:14
 17/27 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a papír nem jó? Silverado carbon multifilter.
2013. okt. 5. 23:16
 18/27 A kérdező kommentje:
Le kell szokni, más nem marad :(
2013. okt. 5. 23:17
 19/27 A kérdező kommentje:

Holnap visszasétálok, és remélem kapok bemutatót, hogy hogyan kell. Nem szoktam ennyit bénázni, főleg nem ilyen egyszerű dolgokkal, bonyolultabbakkal sem.

Majd referálok. Ha netán voltam a végtelenül béna, azt is megírom, mea culpa :D

2013. okt. 5. 23:25
 20/27 anonim ***** válasza:
Ok.
2013. okt. 6. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!