Párom hozott nekem cigaretta töltőt. Hogy a fenébe működik?
Golden Gate gyártmány. A cigaretta hüvely nme akar rámenni, vagy béna vagyok, nem tudom, de az ideg ki ver, mert egy darab cigit nem tudok vele gyártani.
Én vagyok a hülye, vagy mi van?
Az is én voltam.
Szerintem, amennyire a képen látszik, bár vakut bekapcsolhattad volna, szóval ugye beszóród a dohányt a belső tégelybe, ráhúzod a - ha jól láttam - a végén a cigarettahüvelyt, majd rácsukod a tetejét és elhúzod. A húzással gyakorlatilag betolja, betölti a dohányt a papírba, hüvelybe.
A hüvelynek csak az elejét tedd rá a megvezető csőre. Lógjon túl a töltőn üresen, mert majd abba tolod be a géppel a dohányt.
Remélem érthető, de azért dobj fel vakuval képet, mert nagyon sötét és a felülnézetből főleg, nyitottan.
Én értem mit mondasz, és elvileg a működését is értem, csak nekem a papírt nem húzza be.
AZ alapvető gond ott van, hogy a bevezető csőre képtelenség a papírt felrakni, mert gyűrődik, és nem megy rá. ha mégis sikerül, akkor meg nem húzza be, hanem ott marad.
Egyszerűen nem megy rá a csőre a papír. Talán túl kicsi? Lehet ilyen?
Holnap visszasétálok, és remélem kapok bemutatót, hogy hogyan kell. Nem szoktam ennyit bénázni, főleg nem ilyen egyszerű dolgokkal, bonyolultabbakkal sem.
Majd referálok. Ha netán voltam a végtelenül béna, azt is megírom, mea culpa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!