Tesiórára otthon felejtettem a tornacipőmet, a tanár meg mezítláb tornáztatott emiatt. Jogos volt ez részéről?
Hát az igaz, hogy a tanárnak ÍGY nem volt joga ehhez - de az utcai cipő levételben és a balesetveszélyben igaza volt - ha neked mezítláb nem felelt meg - legfeljebb kaptál volna egy igazolatlant. Én viszont kifejezetten irigyellek...
A tornatermek lakkozott parkettáját naponta kötelező felmosni, tehát a higiénia biztosított. Viszont a fa testbarát, úgyhogy a langyos parkettán (hiszen novemberben volt) kifejezetten kellemes mezítláb tornászni. A meztelen talpad érzékeli a finom, sima felületet. Mmmm... Próbáld meg - még egészséges(ebb) is.
Vetkőzd le a gátlásodat - meglátod utána cipőben még hiányozni is fog !
Nálunk fordítva volt : még ha AKARTUNK is mezítláb tornászni, akkor sem engedték - csak tornacsukában lehetett... :((((
Amúgy : nincs igaza annak, aki azt írta, hogy " azért a zoknit hagyhatta volna..."
Az ember testhőmérsékletű talpán a verejtékmirigyek folyamatosan kiválasztanak némi izzadságot. Ez a leheletvékony folyadékfilm jól tapad a lakkozott parkettához, így mezítláb nem csúszol el - zokniban viszont igen, hiszen a zokni és a parkett között nem jön létre tapadás...
Szerintem jogos volt. Nálunk is így volt általánosban, sőt most középiskolában is így van.
Általános iskolában nagyon sokszor elfelejtettem a cípőt, mert állandóan kapkodtam. Mindig zokniban vagy mezítláb tornáztam. Nem bántam különösebben.
Jogos volt.
Egyébként el nem tudom képzelni, hogy miként lehet otthon felejteni -szándékosságot leszámítva- a tornacipőt. Nekem mindig a tornazsákomban volt.
Egyszer jártam úgy, hogy aznap nem is lett volna tornaóra, aztán valahogy csere okán mégis volt. Akkor az egész osztály mezítláb tornázott...
azért viccesek vagytok
gondolom kesztyűt is húztok mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!