Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tesiórára otthon felejtettem...

Tesiórára otthon felejtettem a tornacipőmet, a tanár meg mezítláb tornáztatott emiatt. Jogos volt ez részéről?

Figyelt kérdés
Kiszúrta, hogy a koszos utcai edzőcipő van a lábamon a tornateremben és levetette velem, sőt a zoknimat is lehúzatta, mondván, hogy úgy balesetveszélyes tornázni a parkettán. Az egész órát mezítláb kellett végigcsinálnom. Nem tudom, de nekem nagyon kellemetlen volt, hogy mindenki lábán volt cipő meg zokni csak nekem kellett mezítláb lennem. De azt meg nem engedte, hogy ne tesizzek. Volt ehhez joga? Mással előfordult már ilyesmi?
2009. nov. 8. 14:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
Legközelebb ne felejtsd otthon a tornacipődet.
2009. nov. 11. 16:49
 12/29 anonim ***** válasza:
87%
Néha én is otthon hagyom a cipőm, általában velem is ezt csinálja a tanár. Szerintem igaza van, de én nem szeretek zokni nélkül tesizni, azt magamon hagyom. Mellesleg ebből lehet könnyen poént csinálni, úgy jobb :DD
2009. nov. 11. 17:03
 13/29 anonim ***** válasza:
38%

Tessék nyugodtan lepontozni, de szerintem akik azt írták, hogy jogos volt, az nagyon igénytelen embernek tűnik.

A higéniáról még nem hallott senki sem?

2009. nov. 11. 17:34
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk akkor ha valakinek nincs cucca, választhat: tesizik utcai ruhában vagy egyest kap. Legtöbben az utóbbit szokták választani :)
2009. nov. 11. 18:11
 15/29 anonim ***** válasza:
81%
17.34! Ha már te olyan igényes vagy, a balesetekről nem hallottál még? Meg arról, h zokni + a csúszós parketta nem egy életbiztosítás? Mert ha ne adj' Isten, a jóember zokniban van, és megcsúszik, leesik a bordásfalról, v akármilyen baja lehet ebből adódóan.
2009. nov. 11. 18:31
 16/29 anonim ***** válasza:
74%

Nállunk ha vki otthonhagyja a felszerelését akkor igazolatlan/beírás/egyes(attól függ mijen napja van/volt a tanárnak)+tesizni is kell utcai ruhába(utcai cipő kizárt mert koszos lessz a parketta.)az tök m1 h lefexünk félfelülésezni a fekete gatyámról lesöpörni nembirom azt a porréteget.

szerintem nem volt jogos.akkor minimum mondhatta volna hogy takarítsd meg a kinti cipőd addig a többiek játszanak és utánna meg bemelegítés.

én olyan engedékeny tesitanár lennék.ha lennék,nem utálnék egy gyereket sem mint engem a tesitanárom(és nem nemcsak bemesélem magamnak,ez így van)

13/l

2009. nov. 11. 18:55
 17/29 anonim ***** válasza:
72%

Kedves 18:31, én nem is mondtam, hogy a zokni megfelelő lenne eme célnak, hiszen valóban balesetveszélyes.

Én arra próbáltam rámutatni, hogy ez a mezítlábas dolog nem csak megalázó, de még higiéniátlan is. A zokni egy fokkal sem jobb.

Akkor inkább adjon a tanár a diáknak igazolatlant, mintsem, hogy választásra kényszerítse a megalázkodás és az igazolatlan / elégtelen között.

2009. nov. 11. 21:59
 18/29 anonim válasza:
100%

Azért a házirendekben benne szokott lenni, hogy utcai cipőben nem lehet részt venni az órán. Abban is igaza volt a tanárnak, hogy a zoknit is levetette a balesetveszély miatt. Az már más kérdés, hogy kellemetlennek vagy megalázónak érezte az illető.

Nálunk, ha talajtorna vagy szertorna van órán, szintén csak cipő nélkül lehet használni a szőnyegeket vagy a tornaszereket. Sőt, általában a zoknit is mindenki leveszi, mezítláb van. Annyira úgysem tud tiszta lenni a padló, hogy a zoknit ne fogná be, a talpadat meg könnyen le tudod mosni a zuhanyzóban. :-)

Ne felejtsd a cipőt legközelebb! :P

2009. nov. 26. 16:20
 19/29 A kérdező kommentje:
Hát, nem is fogom! Amúgy köszi a válaszokat! Jó ok, igaza volt, zoknival tényleg csúszik a padló. Csak azért volt rossz nekem, mert másnak mindenkinek lehetett cipője az órán, nekem kellett egyedül mezítláb lenni. ha más is úgy van, akkor nem gáz. De jó, én voltam hülye, elismerem.
2009. nov. 29. 14:40
 20/29 anonim válasza:
90%
Szerintem a tanárnak igaza volt, hogy levettette veled a zoknit is. Ha zokniban tornázol és baleset ér, őt veszik elő. Nálunk ha valakinek nem volt tornacsukája nem is kellett szólni a tanárnak, eleve mezítláb ment be a tornaterembe. Olyanok is voltak, akik rá is játszottak erre, mert szerettek mezítláb tesizni. Egyébként semmi kivetnivaló nincs abban, ha valaki mezítláb tornázik, akkor sem ha többieken van cipő.
2009. dec. 6. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!