Tesiórára otthon felejtettem a tornacipőmet, a tanár meg mezítláb tornáztatott emiatt. Jogos volt ez részéről?
Tessék nyugodtan lepontozni, de szerintem akik azt írták, hogy jogos volt, az nagyon igénytelen embernek tűnik.
A higéniáról még nem hallott senki sem?
Nállunk ha vki otthonhagyja a felszerelését akkor igazolatlan/beírás/egyes(attól függ mijen napja van/volt a tanárnak)+tesizni is kell utcai ruhába(utcai cipő kizárt mert koszos lessz a parketta.)az tök m1 h lefexünk félfelülésezni a fekete gatyámról lesöpörni nembirom azt a porréteget.
szerintem nem volt jogos.akkor minimum mondhatta volna hogy takarítsd meg a kinti cipőd addig a többiek játszanak és utánna meg bemelegítés.
én olyan engedékeny tesitanár lennék.ha lennék,nem utálnék egy gyereket sem mint engem a tesitanárom(és nem nemcsak bemesélem magamnak,ez így van)
13/l
Kedves 18:31, én nem is mondtam, hogy a zokni megfelelő lenne eme célnak, hiszen valóban balesetveszélyes.
Én arra próbáltam rámutatni, hogy ez a mezítlábas dolog nem csak megalázó, de még higiéniátlan is. A zokni egy fokkal sem jobb.
Akkor inkább adjon a tanár a diáknak igazolatlant, mintsem, hogy választásra kényszerítse a megalázkodás és az igazolatlan / elégtelen között.
Azért a házirendekben benne szokott lenni, hogy utcai cipőben nem lehet részt venni az órán. Abban is igaza volt a tanárnak, hogy a zoknit is levetette a balesetveszély miatt. Az már más kérdés, hogy kellemetlennek vagy megalázónak érezte az illető.
Nálunk, ha talajtorna vagy szertorna van órán, szintén csak cipő nélkül lehet használni a szőnyegeket vagy a tornaszereket. Sőt, általában a zoknit is mindenki leveszi, mezítláb van. Annyira úgysem tud tiszta lenni a padló, hogy a zoknit ne fogná be, a talpadat meg könnyen le tudod mosni a zuhanyzóban. :-)
Ne felejtsd a cipőt legközelebb! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!