Tesiórára otthon felejtettem a tornacipőmet, a tanár meg mezítláb tornáztatott emiatt. Jogos volt ez részéről?
nálunk az osztályba gyakran marad otthon föcikönyv, matekkönyv, stb...
és ilyenkor még a gyerek van felháborodva: "nem érti meg, hogy azért nem csinálom, mert nincs cuccom?" mintha arról nem is tehetne. a te hibád hogy olyan volt a cipő. bár nem ez volt a legjobb megoldás a tanár részéről, max a megalázásba köthetsz bele. mert a kosz a te hibád.
Igen, igaza volt. Sőt, meg is teheti. Gondolj bele, ha hagyta volna, h ne tesizz, mindenki azt mondaná következő alkalommal, hogy jajj tanárnő/ tanárúr, én is otthon felejtettem ezt meg ezt, nem veszek részt az órán. Te is beláthatod, hogy ez nem járható út. Egyébként zokniban valóban balesetveszélyes, hiszen a felcsiszolt, lakkozott parkettán könnyen elcsúszhatsz.
Ebből pedig te is tanultál, hogy nem felejtesz ilyesmit otthon legközelebb.
Joga van hozzá mivel a tornaterem padlóját nem sározhatod össze, hiszen oda le is fekszenek a zoknit meg muszály volt levenni mivel nagyokat csúszhattál volna, én már próbáltam épp magasugrásnál xD
Neked ahhoz van jogod hogy ne tesiz, de akkor a tanárnak joga van beírni egy órai munka egyest is akár...nálunk ez a módi minden hiányzó cucc egy egyes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!