Mit tennél ha valaki lefényképezne?
Figyelt kérdés
Utcán, vagy a villamoson, metrón... akárhol.
Zavarna egyáltalán?
2009. nov. 8. 14:44
12/19 anonim válasza:
szituáció ha szép lány fényképez
miért fotózol?
-mert tetszel nekem
-minek fotózol ha láthatnál élőben is az ágyadban ??
XD XD
13/19 anonim válasza:
mivel megsértenéd a személyiségi jogaimat, egy szép kis pert akasztanék a nyakadba egy szép kis kártérítéssel
14/19 anonim válasza:
semmit nem tennék, mert bárkinek joga van az utcán lefényképezni engem.
15/19 A kérdező kommentje:
perelnél? ez azért már röhejes, nem sértek azzal semmit hogy fényképezek... akkor minden második turistát fel lehetne jelenteni xD
2009. nov. 8. 19:29
16/19 anonim válasza:
"mivel megsértenéd a személyiségi jogaimat, egy szép kis pert akasztanék a nyakadba egy szép kis kártérítéssel"
nem! ezzel nem sérti meg a személyiségi jogaidat.
17/19 anonim válasza:
félre értesz, ha saját felhasználásra megy, tehát nem rakod ki sehova (plakát, újság, internet, tévé, stb...) az nem büntetendő, de ha ezek közül bárhová kirakod a képet, és én nem egyeztem bele, simán beperelhetnélek
18/19 A kérdező kommentje:
írtam hogy arc kikockázásával raknám ki a képeket, szóval ezért sem perelhet senki. ráadásul nem is hiszem hogy ártanék bárkinek azzal hogy véleményezem az öltözködését:)
2009. nov. 9. 08:34
19/19 anonim válasza:
a tévében is megkérdezik az embereket hogy hozzá járulnak-e, és ha nemet mondanak, akkor kockáznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!