Mit gondoltok, mit jelenthet ez az álom?
Most nem feltétlenül írom le az álmot, de egy csomószor látok benne egy fiút, akit neten ismertem meg. Már vagy 4-5 napja minden nap látom őt álmomban. És nem értem....
Pl. látom, hogy megyek valami utcán, és ő ott biciklizik el mellettem.
vagy olyat, hogy a nagymamámékhoz érkezem meg, és látom ott őt is, és ügvözlés képpen megölel. Vagy ma láttam olyant, hogy randiztam ezzel a sráccal.
És az a baj, hogy ezt nem tudom mire vélni. Mert nem vagyok szerelmes ebbe a gyerekbe, mondjuk azért kinézetre valamennyire tetszik, viszont alig ismerem.
Szerintetek mért látom mostanában őt ilyen gyakran? Mert már 2-3 hónapja "ismerem", de ez csak most jött elő.
Gondolom a pontos válszt nem tudhatjátok, ezért csak a véleményetekre vagyok kiváncsi. Köszönöm.
Ki tudja... de amúgy 5 év van köztünk, ami most egy kicsit sok...
Volt amikor tetszett a gyerek, de mostmár semmit nem "érzek", ami erre utalna. Nem hiszem, de azért köszi a választ.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!