Nem értem (? )

Figyelt kérdés
ha nem öntöttük le magunkat semmi alkohollal, akkor hogy érezhetik rajtunk, hogy ittunk, ráadásul nem is beszéltünk az illetővel aki észrevette,hogy ittunk? 17F

2013. szept. 28. 07:47
 1/6 A kérdező kommentje:
mármint nem is beszéltünk vele, még a leheletünkből sem érezhette az alkoholt,de már rögtön letámad,hogy ittunk,mert érezni rajtunk. közbe le ki se ömlött ránk, és meg se szólaltunk,de már kitalálta a szagunkból,hogy ittunk
2013. szept. 28. 07:49
 2/6 anonim ***** válasza:

mesélek egy sztorit: Úgy volt,hogy hétvégén találkozom valakivel és busszal bemegyünk a városba.Az illető (férfi) pár faluval arrébb lakik ,mint én így először ő szállt fel a buszra.Pár megállóval arrébb felszálltam én is a buszra.Messziről köszöntünk egymásnak majd leültem mellé.Nem beszéltünk még semmit,deamint leültem mellé megéreztem,hogy :Na ez 100%,hogy ivott.Az alkohol szag csak úgy dőlt belőle.

Egyébként meg lehet,hogy rátok nézett látta a szemeiteken,arcvonásaitokon :D jobb ötletem nincs xdd

2013. szept. 28. 09:32
 3/6 A kérdező kommentje:
sötét volt ,és csak annyit mondott az illető,hogy érzi rajtunk a szagot
2013. szept. 28. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:
ha nem lehelsz rá akkor is érezni,párolog belőled apia :D
2013. szept. 28. 21:12
 5/6 anonim válasza:

A bőrödön, az orrodon kifújt levegőn, mindenen érződik. Főleg, ha valakinek érzékeny rá az orra. Egy pohár bort már megérzek, nem kell rámlehelni...

De egy feles már látszik a szemed csillogásán, minden mozdulatodon, még azon is, ha az orrod megvakarod.

2013. szept. 28. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha kocsmában ittatok, akkor nagy eséllyel a ruhátok átvette a kocsmaszagot. Ennek van egy semmivel sem összekeverhető bukéja.
2013. okt. 1. 07:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!