Ha gazdag lennél, megvennéd a Parlamentet?
XD
És a politikusokat hova küldenéd?
Szerintem, ha bedobnád őket az aranyos oroszlánok közé, őket ezzel egy cseppet nem zavarnád :)
Az állatkert is spórolna vele egy időre. Csak nehogy a végén ők egyék el az oroszlánok kajáját... :D
Igen, megvenném! Nagyon szép épulet és azt hiszem én is szállodát meg éttermet csinálnék belole, de kiállítási termek is lennének...
A politikusokat meg kiszórnám, de hogy ne foglalják a helyet az állatkertbe, elkuldeném oket seperni az utcára, de olyanokat mint pl. Gyurcsány meghagynám a Parlamentbe vécétisztítónak.
Megvenném, és gyárat, vagy vállalkozást alapitanék az épületben, azért hogy sokszorosan visszatérüljön a befektetésem ára.
Mert az már egy befektetés lenne ha megvenném a parlamentet, és már csak elvárnám, hogy valami profit is jöjjön nekem belöle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!