Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a lényege ezeknek a kuponos...

Mi a lényege ezeknek a kuponos oldalaknak? Kinek éri meg és miért? Hogyan működnek ezek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 07:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Lényege: Olcsóbban hozzájuthatsz termékekhez, szolgáltatásokhoz. A felajánlónak éri meg, mert olcsóbb, mint más reklám.

Regisztrálsz, kiválasztod a terméket / szolgáltatást, a fizetési módot és kapsz egy kupont, amit beválthatsz úgy, mintha készpénzzel fizetnél.

2013. szept. 23. 07:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A szolgáltató a hirdetésre szánt pénzt neked adja, így olcsóbban tudod megvásárolni a terméket/szolgáltatást. Neked megéri, mert olcsóbban jutsz hozzá, a szolgáltatónak is megéri, mert:

-azt a pénzt úgyis elhirdetné TV-ben, rádióban, újságban

-a közüzemi díjakat, alkalmazottakat, stb. úgyis fizetni kell, ha senki se veszi igénybe a szolgáltatásait.

-Az emberek maguktól keresik a kuponokat, nem a hirdetéssel kell megkeresni az embereket,

-Az emberek egy része nem fogyasztja el a kupont, csak megveszi, így ez nyereség a kupon oldalnak.

-A konkurencia is kuponozik, így ha akar vevőket, kénytelen ő is féláron adni a szolgáltatást

A kupont megveszed, kifizeted a kuponos oldalnak. A kinyomtatott kuponnal fizetsz a szolgáltatásért, termékért. A kuponos oldal a kupon fejében fizet a szolgáltatónak.

Illik előre jelezni, hogy kuponnal fizetsz és érdemes tájékozódni az eredeti árról, mert sok lehúzós hely van.

Bár nekem eddig nem volt rossz tapasztalatom, nyereségesen jöttem ki mindegyikből.

2013. szept. 23. 08:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenkinek megéri.

Neked,mert olcsóbban hozzájutsz.

A termék eladójának,mert szállodában van vendége,nem üresen áll a szoba,másrészt igy ésszerűbb magát hirdetnie,és ha tetszik a hely,legközelebb lehet rendes áron is elmész.

A hirdetőnek is megéri,mert kap érte pénzt.

Én sokszor vettem már kupont,sosem csalódtam.Igaz nem is veszek bármilyen ismeretlen oldalról,csak a jól beváltakról.

2013. szept. 23. 09:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Bár az utazásokkal az a gond, hogy annyi kupon van, hogy legközelebb se fogsz teljes áron visszamenni, hanem keresel egy másik kupont. De aki kimarad belőle, az nem fog vendéget kapni.

Sosem mentem vissza olyan helyre, ahol kuponnal voltam.

2013. szept. 23. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!