Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan és miért lett ekkora...

Hogyan és miért lett ekkora divat a yaoi?

Figyelt kérdés
Egy olyan országban, ahol mindenki agyba-főbe szidja és lenézi a melegeket, hogy a fenébe tudott ennyi rajongót generálni ez a "műfaj"?
2009. nov. 5. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ma már divat b uzinak lenni. És most, hogy megy a nagy japán divat, ezek is divatok lettek.
2009. nov. 5. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Mi az a yaoi?
2009. nov. 5. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
18-karikás boys love
2010. jan. 12. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,szerintem nem divat.Bevallom 14 éves vagyok,és már sok mindent láttam,semmi baj a jellemfejlődésemmel.

Azok akik csak ismétlem CSAK divatból "yaoiznak" azoknak komoly problémáik vannak.Tán sok ismerősük ezzel foglalkozik,ezt szereti,és már-már mániákusan be akarnak illeszkedni közéjük.A Yaoi mint "divat" semmiben sem különbözik mondjuk a csőnadrágtól,divatos hajviseletektől,ruháktól,mert mindet ugyanaz motiválja.Beilleszkedni mindenáron.Ez rossz.Akkor nincs semmi baj ezekkel ha azért hordja/veszi/nézi mert szereti/tetszik neki.

Én nagyon szeretem,és igen ez tölti ki mindennapjaimat(tanulás,család,kutya,élet és egyebek mellett)mert egy nagyon kedvelt hobbim,de nem a "divathullám" hatására ismertem meg a műfajt.

2010. márc. 1. 18:01
 5/8 A kérdező kommentje:
14 évesen? Azért ez elég furcsa nekem. Nagyon kétlem, hogy ennyi idősen képes vagy megfelelő módon értelmezni ezt a témát. De a kérdés lényege nem is ez volt, úgyhogy mindegy. Ami engem érdekel, az az, hogy miért van az, hogy mindenhonnan az folyik, hogy a melegek undorítóak, feltűnési viszketegségük van és hasonlók, a yaoi mégis divatos a fiatalok körében. Erre a kissé ellentmondásos helyzetre keresem a magyarázatot.
2010. márc. 1. 18:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

De igen képes vagyok.Én meg azt nem vagyok képes megérteni hogy a mai felnőttek miért gondolják azt hogy 18 év alatt a gyerek egyáltalán nem képes felfogni azt ami körülötte van.Érten én,két férfi,homoszexuális viszonyban,nem heteroszexuálisban,ahogy az átlag.

A nőket az idők kezdet óta érdeklik homoszexuális férfiak,mint ahogy a férfiakat a leszbikus nők.Nem abnormális ez,tipikus hetero női vonás.Nem azt mondom hogy minden nőt érdekel,vagy nem undorít,csak annyi hogy ez rengeteg nőben benne van.

Nem értem a felnőtteket.13-14 évesen egy lánynak már átlagban peteérése van,elkezdik érdekelni az ilyen dolgok,a szexualitás,mégis akkor miért tiltakoznak ennyire?Hogy kellene lennie?A lányt 18 évesen kezdje el érdekelni a szex?Mindenki tudja hogy ilyen nincs.Teljesen normális hogy ilyenkor bezsonganak.Egészséges.

Bocs hogy eltértem a tárgytól.

Azért van ez a dolog,mert egy részről a mai felnőttek más világban nőttek fel,az ilyen többnyire tabu volt,a mostani gyerekek már toleránsabb felnőttek lesznek.Más részről pedig van a biblia,vannak a skinheadek,a homofóbok(ami bizonyítottan betegség!)és átaggatják az utódaikra/tanítványaikra ezeket a jellemvonásokat.

Az az egyetlen normális ok ebben a "viszolygásban" hogy az ember(gyerek)soha életében nem hallott olyanról a mesékben hogy méhecske a méhecskével,virágocska a virággal,így ha már egy érettebb korban van,akkor ez taszítja.Jobb esetben.Rosszabban homofób lesz.Legjobb esetben elfogadja hogy van ilyen,és a saját identitásával foglalkozik.Az már más ha érdekelni kezdi.De ez is a serdülőkor része,minden érdekli ami ezekkel kapcsolatos.

2010. márc. 4. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert két rajzolt bishounen egymáson nagyon szép és izgató látványt nyújt, de pl. két szőrös állat férfi vagy a másik véglet két emos b*zi a valóságban teljesen más. Ezt szerintem nem lehet összehasonlítani.
2010. júl. 3. 18:22
 8/8 anonim válasza:
Én 17 éves csaj vagyok és kb. olyan lassan egy éve olvasok yaoit folyamatosan. Ez egyáltalán nem divat dolog Japánban ez a műfaj sokkal régebb óta ismert mint nálunk az hogy ez itt is kedvelt műfajjá vált csak egy külön dolog. Furcsa hogy a pasik mennyire elítélőek a melegekkel kapcsolatban a leszbikus csajokat viszont csípik... na ez a dolog ugyan az csak fordított szempontból csajoknak.
2011. ápr. 22. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!