Miért ekkora divat az Apple?
Figyelt kérdés
vagy tényleg ilyen jók lennének?2011. febr. 28. 17:47
1/16 anonim válasza:
Éva kezdte el ezt az őrületet...
2/16 anonim válasza:
Divat lenne?? Maximum a tizenévesek között. Számomra egyáltalán nem olyan jók, mint amennyire felvannak Istenitve, vagy amennyibe ténylegesen kerülnek. (Egy ex-iPhone4 tulajdonos vagyok). Nem ezért vettem, mert menő, hanem mert sokat kinált, de rá kellett jönnöm ugyanolyan termék, mint a többi, Kinában csinálják, főleg Samsung, LG,...cuccokból, akkor kérdem én mivel minőségibb a belseje, mint egy Galaxy S-nek, Wave-nek vagy OMNIA7-nek? :O Jól hallottad, kinában csinálják, keleti alkatrészekből, ami Apple benne az a design és az oprendszer. Amúgy a minőségével nem volt gond (mondom én, besárgult képernyővel, elromlott wi-fi-vel, 3 szerviz után...), de az árárt nem éri meg. Közel sem!
3/16 anonim válasza:
Jók a termékek, de nem annyira, mint az áruk. Egyszerűen csak szuper a marketingjük és igenis mára az Apple termékek státuszszimbólummá váltak.
4/16 anonim válasza:
Egy androidos HTC Desire sokkal de sokkal többet ér, mint akármelyik Iphone...csak senki nem hiszi el!
5/16 anonim válasza:
számomra ezerszer többet ér a Galaxy S-em. Nem mellesleg az összehasonlításnál kegyetlenül elverte az almát:)
De azon kívül még sokkal többet ér egy Desire HD, vagy egy Defy
6/16 anonim válasza:
Számomra nagyon tetszik, bár elismerem, hogy az ára tényleg nem éri meg.Más telefonok is tetszenek, de az iPhone 4 jobban tetszik külsőleg és tudásilag.Nem tagadom, az Android tényleg ezerszer jobb az iOS-nál.(Szerintetek ha később szeretnék venni egy iPhone 4-et, munkából gyűjtenék rá pénzt, és megvenném nem dicsekvés kép(hogy most hű nekem ilyen telefonom van) akkor megérné megvenni?:d)
7/16 A kérdező kommentje:
később akkörül lesz mint a Galaxy S 2. a kettő köszönőviszonyben sincs:) hadd ne részletezzem.
2011. febr. 28. 19:21
8/16 bp1985 válasza:
A galaxy s2-őt talán majd az IPhone 6 fogja lenyomni, amikor már a többi gyártó megint jobb telefonokkal fog előjönni, mint eddig is tették. Pl IPhone 4 egy desire-nak, vagy galaxy s-nek a koppintása kis csúszással. A 2 magos procit meg majd 2020-ba megtaláljuk az IPhone-ba.
9/16 anonim válasza:
Persze. Egy Galaxy S2 biztos sokkal jobb lesz, mint a 4-es iPhone. És árban, maximum egy helyt lesznek, de idő kérdése és a Samsung ára le fog jönni! Nem úgy, mint az Apple-é!
10/16 anonim válasza:
Galaxy S2 jobb lesz igen de az Android nem lesz jó rajta.
iPhone-ra legalább jól van optimalizálva az OS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!