Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha Mr. Busta tényleg "beszari"...

Ha Mr. Busta tényleg "beszari" akkor Paja G miért nem ment le Esztergomba és verte meg?

Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 17:36
1 2
 11/17 anonim válasza:
51%
Úristen, mit gondoltok hogy majd ő 34 évesen nekiáll egy húszon valahány éves kis senkivel verekedni ? Vagy mi van? Ő már kinőtte ezt, és amúgy is miért kéne egyedül oda mennie? Sehova nem jár egyedül, de ha jól tudom ez a Paja akárki se egyedül ment oda... Úristen... Miért ezt rappeli? Miért mit rappeljen? Elém állsz, leülünk megbeszéljük egy kávé mellett??? Jahj.
2013. okt. 26. 00:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Jah kinőtte, de azt, hogy erről rappeljen azt nem, ez igen. Meg Paja egy 18 éves sráccal ment oda, aki csak videózott, hú de jó, így már minden oké. Meg pár éve Fankával akart bokszolni érdekes akkor még nem nőtte ki? De pár 30 gengszterrap után már kinőtte egyből, hogy elé álltak? Hagyjuk már...
2013. nov. 3. 22:01
 13/17 anonim válasza:
100%
Ja hogy kinőtte?...azt nem nőtte ki hogy rappeljen rólla?.akkor miről rappeljen?..arról amit megélt és nem arról amit a tv-ből szed:D
2013. dec. 9. 17:11
 14/17 anonim válasza:
46%
Meg amúgy se úgy van hogy neki álsz verekedni annak kemény következmény van... Szerintem Paja G részéről nem ésszerű, sőt ostobaság.. Tipikus cigány stílus " na gyere játszuk le 1000 ember előtt"
2014. aug. 26. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Hülyeségeket írsz, Paja azért ment be Bukta elé, hogy kihívja verekedni, nem hogy ott 1000 ember előtt játsszák le...

Paját körözték, nem hiszem, hogy bárki előtt akarta volna lejátszani, hogy még többet üljön.

2015. ápr. 6. 14:54
 16/17 anonim válasza:
Rohadt ku.rva annyát bustának :D WANTED ÖRÖKKÉ !
2016. szept. 5. 20:35
 17/17 tikimeister válasza:
mr wamzer 1 k*baszot cs1cska aki f*sik mindekitöl és én utána néztem meg amm hogy ment volna esztergomba ha bukta rá hivta a kékeket
2018. szept. 21. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!