Miennek látod, a mentősökete és te lennél mentős?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 20:38
21/25 anonim válasza:
Én is mentőorvos szeretnék lenni, de én biológia-fizika szakra járok gimibe, nem eü. középsuliba. Szerintem ha jól tanulsz, és van benned elszántság, akkor mindegy, hogy milyen középsuliba jártál. ;-)
Sok sikert mindenkinek a tervei megvalósításában. :)
22/25 anonim válasza:
igen.. ez így van.. én most köteleztem el magam nyáron egy kisebb baleset során. és láttam hogy mien összeszokottan végzika munkájukat :P
23/25 anonim válasza:
én is mentőorvos szeretnék lenni.:)
mindenki mondogatja nekem, hogy nem női szakma, meghogy hány nőt látok én mentőautóban. de engem nem érdekel, mert az leszek! :))
főleg az apukám ellenzi, de hát..:D
mindenkinek sok sikert és érje el a célját! :)))
14/L
amúgy én is balesetem után döntöttem..:)
24/25 anonim válasza:
Hajrá kedves utolsó neked is! Igenis vannak női mentők, egyre több, én is egy lennék :) és imádom , egyszerűen nem tudok ennél jobb munkát elképzelni!
25/25 anonim válasza:
nap mint nap látom a mentőket, mert pont egy mentőállomással szemben lakom...:) ráadásul elsősegély tanárom is ott dolgozik. :)
lehet, hogy ez is közrejátszik az "imádatomban" :)
14/L (igen az előző) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!