Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miennek látod, a mentősökete...

Miennek látod, a mentősökete és te lennél mentős?

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 20:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én is mentőorvos szeretnék lenni, de én biológia-fizika szakra járok gimibe, nem eü. középsuliba. Szerintem ha jól tanulsz, és van benned elszántság, akkor mindegy, hogy milyen középsuliba jártál. ;-)

Sok sikert mindenkinek a tervei megvalósításában. :)

2010. júl. 7. 22:43
 22/25 anonim válasza:
igen.. ez így van.. én most köteleztem el magam nyáron egy kisebb baleset során. és láttam hogy mien összeszokottan végzika munkájukat :P
2010. nov. 13. 23:26
 23/25 anonim válasza:

én is mentőorvos szeretnék lenni.:)

mindenki mondogatja nekem, hogy nem női szakma, meghogy hány nőt látok én mentőautóban. de engem nem érdekel, mert az leszek! :))

főleg az apukám ellenzi, de hát..:D

mindenkinek sok sikert és érje el a célját! :)))

14/L

amúgy én is balesetem után döntöttem..:)

2011. márc. 4. 17:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Hajrá kedves utolsó neked is! Igenis vannak női mentők, egyre több, én is egy lennék :) és imádom , egyszerűen nem tudok ennél jobb munkát elképzelni!
2011. márc. 4. 21:17
 25/25 anonim válasza:

nap mint nap látom a mentőket, mert pont egy mentőállomással szemben lakom...:) ráadásul elsősegély tanárom is ott dolgozik. :)

lehet, hogy ez is közrejátszik az "imádatomban" :)

14/L (igen az előző) :D

2011. márc. 5. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!