Miennek látod, a mentősökete és te lennél mentős?
Én is :) már 4 éve .Célom az ELTE :)
15/L
2009. nov. 6. 21:50
én is 15/L vagyok 4 éve mentős szeretnék lenni :P én bp-en járok most egy egészségügyi gimibe utána beprobálkozok a mentőtisztin fősulin vagy egyetemen, vagy 1 mentőápoloiban, szakközépen..
az igaz, hogy ahhoz képest h életeket mentenek nagyon alacsony a keresetük..
2009. nov. 10. 21:26
13/25 A kérdező kommentje:
Tudom.
Szerintetek mi a jobb:egészségügyis szakközép
gimi:emelt szintű biológia?
inkább az a fontos hogy milyen jól tanulsz és hogy az érettségid hogy sikerül. én eü szakközépbe jártam és nagyon tetszett meg szerettem a szakmás tárgyak miatt meg úgy az emberkék is szimpatikusabbak voltak (javarészt egészségügyi beállítottságúak jártak oda érthető módon). de ha van rá lehetőség inkább gimit végeznék így utólag visszagondolva. ja és a szakközépből is simán felvettek mentőtisztire. (szat22F)
2009. dec. 2. 11:10
15/25 A kérdező kommentje:
Szia! Én már mentőtisztire járok, szintén lány vagyok :)) Szerintem az eü suli jobb, mert ott tanulsz szakmai dolgokat, a biosz emeltszint tök felesleges, mert csak a mohák nemi életével leszel elfoglalva és annyira nem is magas a ponthatár, hogy feltétlenül szükséges legyen! Ha már most bele vagy zúgva ebbe a munkába, az fősulit imádni fogod! Sok szerencsét!
2010. márc. 1. 07:51
Én nem lennék,én az is vagyok.A fenti lány kommentjében nem értem hogy miért célja az ELTE???
Amúgy ha már a lelkesedésnél tartunk lányok.Hogyan tudtok lelkesedni egy olyan munka iránt,amit még sosem láttatok,sosem csináltatok?Meg a korábbi komment"hosszúnak találtam a képzést és inkább mást választottam" ..hát ez a munka pont nem olyan amit az ember "csak úgy" választ mert nincs más ötlete.Ehhez elhivatottság kell ,érdeklődés.És NEM a szirénázgatás iránt,hanem a betegellátás iránt,nagy különbség!
2010. márc. 13. 17:55
18/25 A kérdező kommentje:
Nem a szirénázás miatt,hanem mert mikor kicsi voltam ők mentették meg az életem,és mert szeretnék embereken segíteni.
Utolsó hosszászóló - nem a kérdező! Kicsit ellent mondasz magadnak azzal, hogy ez egy hivatás, és ezért választja valaki, előtte meg megkérdőjelezed hogyan is akarhatnak mentősök lenni ezek a lányzók?! Épp mert egy hivatás, ez belülről jön , és nem azután akar valaki másokon segíteni, mert előtte látott különböző eseteket, hanem mert érzi, ő erre termett! Pontosan tudom miről beszélek, 12-13 voltam mikor egyszer csak jött, én ezt akarom csinálni! . és most 27 évesen, 5 év munkával a hátam mögött is IMÁDOM , soha jobb munkahelyet nem tudnék elképzelni! Szóval hajrá "kiscsajok" , kitartás, ha már most érzitek magatokban az elhivatottságot, köztünk a helyetek!
2010. ápr. 17. 16:44
20/25 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm a lelkesítő szavakat.
Kapcsolódó kérdések: