Sok külömbség can egy HB-s,2B-s,6B-s,8B-s,5B-s ceruza között?
Figyelt kérdés
Vagy valamelyik kifejezetten jo esetleg XY rajz elkészítéséhez valamilyen technikaval?? :) És árban drágább mondjuk egy 6 vagy 8 B-s mint pl egy sima 2 vagy HB-s?? :D2013. szept. 13. 21:10
11/16 donne válasza:
vagyis HB-s az alapod, és aztán pár eléggé erős B-s ceruza ennyi.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen hogy enyit segitettel :)
annyira nem vagyok amugy kezdo....csak embert nem igazán tudok :) majd azt gyakorolnom kell :D
meg vannak még kis aprosagok is :) nem nagy mualkotas de kezdesnek jo :) amugy rotringhegybe is van mondjuk 5 vagy 8B-s?? mert enis azt neztem hogy rotringgal csinalta :) megy zold kez mindenhova XD
2013. szept. 15. 08:30
13/16 A kérdező kommentje:
Amugy ha kinyomtatom a rajzot amit belinkeltem legeslegeloszor akkor az alapjan is lehet dolgoznom mondjuk..nem? :)
2013. szept. 15. 08:31
14/16 donne válasza:
persze.ahogy ugy érzed, hogy neked a legkönnyebb.a lényeg gondolom neked is az ,h minél jobban hasonlítson az eredetire.igen vannak rotringbol is.ha rendes papírírószerbe nincs akkor művészetellátóba vagy neten találsz.
15/16 A kérdező kommentje:
uyebár minnel jobb es igenyesebb a munka annal szebb es elethubb : :) talan egyszer megprobalkozom vele :) amugy a 5-8B-s az annyir puh h nem fenylik meg ilyesmi mint a grafitcerka?!? csak mert az ugy nem olyan szép..erted?! :))
2013. szept. 15. 12:37
16/16 anonim válasza:
De ugyanúgy fénylik, csak sötétebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!