Miert felejtem el kb rogton amit megtanulok alaposan? Es aztan reggelre jut eszembe. Bovebben lent.16F
Figyelt kérdés
Pl tanulok delutan es rogton vissza is tudom mondani az anyagot de pl este v 1 ora mulva mar nem, de reggelre altalaban eszembe jut. Ez miert van?? Pl spanyol szavak tanulasanal. 16F2013. szept. 12. 20:16
1/2 anonim válasza:
Sokszor nálam is így van ez. Én azt szoktam csinálni, hogy reggel felkelek egy kicsit korábban és átnézem újra az anyagot.
2/2 kardashydraxon válasza:
Azért mert részleges tudás és csak később "égetődik az agyadba" a fejedbe az éjszaka folyamán.
A tanárunk is azért ad 3hetet a versre mert ha 1 hét alat megtanuljuk akkor a többi 2 hét alatt beleégetődik az agyunkba érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!