Voltatok már úgy iskolában/munkahelyen, hogy be voltatok tépve vagy ittatok előtte?
Az alkohol és a marihuána valószínűleg nehezebbé fogja tenni az odafigyelést, és az is valószínű, hogy ezek hatása alatt nehezebb lesz a hallottakat megjegyezni, mivel mind a kettő rontja a rövid távú memóriát (legalábbis a hatás alatt).
A stimulánsok akár pozitívan is befolyásolhatják a koncentrációs képességet, ezért hiperaktív gyerekeknek szoktak is felírni ritalint, ami az amfetamin rokona.
Ez persze nem azt jelenti, hogy egy kis kokain, vagy speed simán elmegy munkahelyen / suliban, sőt, erről én mindenkit lebeszélnék.
A haverok észrevették (még jóhogy, hiszen általában ők is benne voltak), de a tanárok nem. Ha meg még is, max annyit mondtam, hogy keveset aludtam múlt éjjel. Szóval nem volt gond. Amúgy több éves tapasztalataim alapján az emberek sokkal kevésbé érzékelik, hogy te be vagy állva, mint ahogy azt hiszed. Sőt általában egyáltalán nem. Tény, hogy mérföldekkel jobban irányítható (és ezáltal leplezhető) a hatása mint pl az alkoholé (még akkor is, ha nagyon be vagy állva).
Viszont akkoriban szinte minden nap szívtam ami egy idő után egyszerűen feleslegesen sok volt. Azóta lassítottam, már jóval mérsékletesebb vagyok mint régen.
Húú nem is 1x. :D
Fűvel nagyon komoly, érdekesebbek voltak az órák.
De a kóla mindent visz xd
Ja, sütiztem előző nap aztán másnap éreztem.
Kicsit bambultabb voltam, buszon is jobban ment a zene :D
Órán pedig nem tudtam elolvasni ami a füzetemben van.
Aztán a tanár szólított hogy olvassak...
Alig bírtam elolvasni mi volt ott, elég szar helyzet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!