Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a szimpátia és mitől...

Mi a szimpátia és mitől alakul (vagy nem alakul) ki?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 23:02
 1/2 anonim válasza:

Ez elég érdekes dolog.

Elmesélek egy sztorit.

Elmentem beiratkozni a suliba, aztán megláttam a tanárom (nő), és egyből éreztem, hogy jól kijövök majd vele, annyira aranyos volt, ő is kedvelt, láttam rajta. 10 perc alatt kialakult a szimpátia.

Most tanít, nagyon jól megvagyok vele, szinte anyumnak tekintem.

Szerintem úgy alakul ki, hogy hasonló a gondolkodásunk. De érdekes, várom a válaszokat én is.

2009. nov. 1. 23:17
 2/2 anonim ***** válasza:
25 L , Nálam pl legtöbbször rögtön alakul ki, ahogy szót váltok az illetővel. Van akinek már az arca is szimpatikus és van akinek annyira ellenszenvet érzek a tekintetében. hogy meg sem akarom ismerni. De általában a legelső beszélgetés az ami befolyásolja az érzéseim, hogy szimpatikus e vagy sem. Van egy nagyon jó barátnőm, nagyon szeretem, vele például első látásra nem voltunk egymásnak szimpatikusak, de egyszer rákényszerültünk egymásra, hogy beszélnünk kellett egymással. És azóta attól a perctől nagyon szeretjük egymást. Ez volt 8 éve és jóban rosszban barátok vagyunk. Én azt vallom elsőre ne ítélj senkit, az első beszélgetés után majd eldöntöd szimpatikus e vagy sem. Ha nem semmi gond, mindenkit nem szerethetsz és téged sem szeret mindenki. Ez az élet, mindenkinek én sem tudok és nem is akarok megfelelni. Sok barátom van, igaz barátom is van igaz nem mindenki, de ha van 3 igaz barátom az még mindig jobb mint 10 iagznak mondott, de képes hátbaszúrni.
2009. nov. 2. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!