Anyám miatt kidobtunk egy csomó pénzt, fölöslegesen, ezt hogy képzeli?
Vettünk egy hangfalat apámmal, felesbe fizettük, mert nem akarta, hogy én álljam az egészet. Nem volt több dugó, és a hangfal kábele is rövid volt, ezért a zsinórok egymás hátán álltak. Oké, megértem, szarul néz ki, de ha már 30.000 FT-t ráköltöttem, + még a rendelési díj is ebbe beletartozik. Szóval, ugyebár a zsinórok össze-vissza voltak, fogta és szó szerint, kidobott a kukába 30.00 FT-t. Hiába mondtam neki, hogy ez csak ideiglenesen lenne így, (tényleg, már gondolkodtunk, hogy lehetne ezt megoldani, csak 1 hét kellett volna még, mert akkor ér rá csak az az ember, aki megtudná valósítani.) erre meg azt mondta, hogy őt nem érdekli. És még neki állt följebb, hogy apám azt mondta neki, hogy: "Bolond vagy? Most te tudod, hogy kidobtál 30.000 FT-t a kukába?" Erre meg ő sarkon fordult és elment, apámat nem érdekelte, mert mérges volt nagyon rá, ahogy én is. A hangszóró teljesen eltört, úgy beledobta, és erre spóroltam egész végig, tehát nem baj remélem ha most haragszom rá...
Ezt most, hogy képzelte, mi van vele?
Az alábbi kérdést is én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!