Ez normális? Részletek lent!
Figyelt kérdés
Lehet hülyének fogtok nézni:
12 éves vagyok,és a melleimben ilyen csomók vannak.Ez normális?Kérlek válaszoljatok lányok,minél többen.A válaszokat előre köszönöm! :)
2013. jún. 17. 19:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem szólj anyukádnak, mert vannak esetek mikor igen is rosszat jelenthet, bár szerintem nálad ilyenről szó sincs. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Mert anyuval ilyenről beszélni nekem ciki.
2013. jún. 18. 07:31
3/5 anonim válasza:
Azok valószínűleg a tejmirigyek.
Pedig nem ártana ha anyukáddal ilyenekről is lehetne beszélgetni mert a későbbiekben,ha tini leszel fontos hogy egy felnőttel is tudj beszélni.Mert lehet hogy vannak barátnőid akikkel nyugodtan megtárgyalhatod,de nem ők fognak orvoshoz vinni meg nem biztos hogy ők okosabbak.
4/5 anonim válasza:
Szia. Mikor én ennyi idős voltam és elkezdett fejlődni a mellem nekem is ilyen "csomók" voltak benne. Szerintem ez teljesen normális, nekem sem lett azóta semmi bajom a mellemmel.
5/5 anonim válasza:
Nem szabad, hogy cikinek érezd, hogy erről beszélj Anyukáddal! Nagyon valószínű, hogy csak a serdülőkori hormonváltozások miatt van, de biztosat csak orvos mondhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!