Mit csináljak magammal?
Figyelt kérdés
Tudom elsre tiszta hülye kérdésnek tünik de tényleg nem tzdom hogy mit csináljak az életemmel!Kijártam a sulit nyári munkán voltam de mivel beköszöntött az ősz igy a munkám is lejárt...fogalmam sincs hogy mit csináljak egy kis városban lakom!Sok minden szeretnék lenni de nem tudom hogyan érhetném el azokat a dolgokat!#saxe
2013. szept. 2. 13:34
1/2 anonim válasza:
Szóval tudod, mi érdekel, de nem tudod, mivel tudnál pénzt is keresni? Mivel tudnál elhelyezkedni?
Mi az, ami megakadályoz, hogy megvalósítsd magad?
2/2 A kérdező kommentje:
leginkább az akadályoz h amit szeretnék csinálni az pesten lenne mert egy ilyen kis városban mint ahol most lakok nem tudom valora váltani!De pest meg 200km van innen!:/
2013. szept. 2. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!