Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mibe pakoljak egy háromnapos...

Mibe pakoljak egy háromnapos kirándulásra? És mit vigyek magammal? Help!

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Jövőhéten megyek az osztályommal egy három napos "táborba".

persze van bőröndöm, de az egy kéthetes bőrönd, szóval az nagy. így teljesen tanácstalan vagyok.. Gondoltam a mostanában népszerű vagy Nike válltáskámra, de abban összegyűrődne a ruhám. És a másik kérdés mit vigyek magammal? Ezekre gondoltam:

- 3 póló - 2 kardigán/ pulcsi - 1 rövid naci - 1 halásznaci - 2 hosszú farmer - bugyi - zokni - melltartó - tusfürdő - szivacs - fogkefe - fogkrém - dezodor - hajkefe - 2-3 hajgumi(csatt) - kis táska, ha megyünk valahova - pénz - üveg víznek - kártya

2013. aug. 31. 22:38
 1/3 anonim válasza:

Nézd az időjárást.

Ahogy elnézem, rendben lesz ez így.

2013. aug. 31. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

én nem vinnék 3 napra 2 hosszúnacit de te tudod..

vinnék viszont törülközőt és zuhanyzáshoz papucsot

közepes sporttáskád nincs?

2013. aug. 31. 23:15
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, ma izzítottam anyumat és előpakolt nekem vagy 7 sporttatyót :D már meg is van, hogy melyikben viszem :) még egyszer köszönöm :)
2013. szept. 1. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!