Mitcsináljak, ha szívózik/bunkóskodik az osztályfönököm, mert nem mentem el egy kirándulásra?
Hanyadik osztályba jársz?
Am' a lényeg, h az osztálytársaid ne közösítsenek ki.
Edit vagyok 7/d-s
de mondtam az osztálytársaimnak hogy nem akarok menni ők meg mondták a tanárnak-.- de közben beteg lettem és igázából azért se mentem! Dunaújvárosban járok iskolába! és a tanár azthiszi,hogy nem vagyok beteg!-.-
Hát nem éppen egy érett emberi/tanári magatartás...ez az osztályfőnököd szegénységi bizonyítványa. Elképzelhető, hogy irigy rád vagy édesanyádra, mivel orvos. Semmi köze hozzá, ha beteg voltál, meg annyi a dolga, hogy megkérdezze, meggyógyultál-e már kislányom.
20/l
Edit!
Az elmondottak alapján az ofőd elég korlátolt.
A szüleid nem tudtak segíteni neked? Ha a faterod lennék, már mennénk az igazgatóhoz megdumálni ezt.
Ha a szüleid nem tudnak segíteni, ami régen rossz, akkor is megpróbálnám az igazgatóval megbeszélni.
ez kb olyan mint amikor a tanárom beköhögte az első órán hogy nem szerzek szakmát amíg le nem vágatom a coffom
én szakmával rendelkezem, ő meg szívrohammal
nem kellett volna szívóznia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!