Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti jó ötletnek tartjátok a...

Ti jó ötletnek tartjátok a mindennapos tesit?

Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
34%

Ja főleg hogy rajtunk kívül minden évfolyamban van csak nekünk nincs xD

13/L

2013. aug. 27. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen. A magyarok alig mozognak, és csupa egészségtelen ételeket esznek. Hogy kell-e minden nap ilyen iskola óra (főleg rossz testnevelővel), azt nem tudom. De a mindennapi mozgás alapnak kellene lennie.
2013. aug. 27. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem.. inkább lenne napi 2 ,csak 2-3x egy héten.. így is van elég cuccunk,és még azt is vigyük minden nap mert nem lehet otthagyni... és ráadásul nem fér be az órarendbe így suli után 1órát bent kell maradni várni és utána jōn a tesi...aztán rendesen készüljünk másnapra és pihenjük ki magunkat.
2013. aug. 27. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:

nekünk teljesen mindegy amúgyis délután kötelező lesz ottmaradnunk kézilabdán meg ezeken :P

első vagyok

2013. aug. 27. 14:00
 5/6 anonim válasza:
Ja általánosba simán ha van 4-5-6 órád elmegy mellette de középiskolában ha mindennap 7-8 órád van és már nem tudják betenni a tesit az órarendbe ezért délután maradsz majd későn érsz haza elég bosszantó...
2013. szept. 3. 18:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsóval egyetértek,nekünk is emiatt van 7-8-9 óránk is egy nap,aztán még pihenjek is,tanuljak is..meg amúgy sem vagyok jó tesiből
2013. szept. 3. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!