Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem akarok suliba menni...

Nem akarok suliba menni hétfőn. Más is így van vele?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nincs kedven suliba menni. És ez nem csak egy szimpla jólvanna nagyon uncsi és kész hangulat, hanem durvább. Olyan jó ez a szünet, miért kell menni.??

14/l E-J

2009. okt. 30. 23:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szünet sem volt.... legalább nem kell visszarázódnom :S
2009. okt. 30. 23:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

én sem akarok :S olyan szar a suli de kötelező :(

17/f

2009. okt. 30. 23:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem sincs kedvem iskolába menni és ez az első hét nagyon nehéz lesz mert minden nap irni fogunk valamiből :S Olyan szar:S mondjuk a suli hangulatot már várom :D De a korán kelés nagyon nem hiányzik :( Sok sikert a sulihoz:D Puszi 15/L
2009. okt. 30. 23:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
én se de sajnos kell :´(
2009. okt. 30. 23:19
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Á, semmi kedvem suliba menni, istenem! MIÉRT???? Neeee!

Most eszembe juttattad, h minnyárt hétfő :'(

Ráadásul annyira felesleges bejárni, ellóghatnék mindent és utána csak osztályozó vizsgát tennék, és már át is mentem. OKJ-ra járok, hatodévre. Istenem, utolsó év, utána viszlát suli, heló meló :) Ott még annyi szünet sem lesz, mint most a suliban. Egyébként nekem most nincs az a durva érzés, hogy úúúúúristen, neeeeeeeeeee! Ilyet középsuliban éreztem mindig, itt OKJ-n már annyira nem, mert tudom, hogy utolsó évem, és látom már a suli végét.

Na, de gondoljon mindenki arra, hogy másfél hónap múlva téliszünet :) Karácsony, szilveszter, hurrá :) Utána nekem vizsgaidőszak, dejó... :S De nektek nem, ez is dobjon fel titeket! :) Ráadásul jövő szerdán van a szülinapom, tuti nem megyek suliba, még van 17 igazolható órám, leigazolom magamnak pik-pak :D Szupper!

Egyébként egy kis "megbetegedéssel" és háziorvosi közreműködéssel meghosszabbíthatod a szüneted, ha annyira nem akarsz menni, de ha hosszabb lesz a szüneted, akkor lehet, hogy még annyira sem lesz kedved suliba menni utána, mint most.

Namindegy, drukkolok mindenkinek, hogy túlélje a hétfőt, és az utána következő néhány hetet. Addig is élvezzétek ki a szünet hátralévő napjait :)

19/L

2009. okt. 30. 23:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

eddig egy szemet se tanultam a szünetben

nehéz lesz visszaszokni

2009. okt. 30. 23:28
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Én várom, mert olyat tanulok, ami érdekel.

20/N

2009. okt. 30. 23:40
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Nekem se hiányzik a suli, főleg, hogy nem is volt "igazi" szünetem, mert végig beteg voltam, és ágyban kellett maradnom. Rengeteg időt elpocsékoltam így, olyan rosszul voltam, hogy még tanulni se tudtam rendesen, pedig lesz egy csomó doga. Már előre félek...
2009. okt. 30. 23:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs kedvem. De szerintem ez már nem is meglepő.

Ráadásul hétfre magyar nyből 6 tételt kell megtaulni, matekból 2 oldal házit csinálni, irodalomból pedig kötelezőt olvasni és olvasónaplót csinálni.

De lehet, hogy a hétfőt kihagyom. :D

17/f

2009. okt. 31. 00:18
 10/16 anonim ***** válasza:
90%

nekem sincs kedvem egyáltalán menni,legszivesebben egész nap csak aludnák,meg neteznék:)annyira utálom,korán kelés,buszhoz rohanás,ráadásul én a suliban se érzem jól magam,mert nincsenek ott barátaim,szóval szinte egyedül vagyok végig:(

15L

2009. okt. 31. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!