Mit csináljak csajom hoz közeli suliba akarok járni?
előző válaszolo lány létedre hálás vagyok neked ugy irsz mint egy fiú tapasztaltabban. 1 egyidősek vagyunk valszeg.
www.rszi-zirc.hu
ez suli Én Veszprém megyében a csajom Baranya megyében Sellye-n lakik, a keresztanyám férfi élet társa nagyobik lánya idősebik lánya 1 ével időseb nálam és pasijával 1 középsuliba járnak 2-3 éve együtt vannak joba
előző vagyok.. és gondolom eddig szakközépbe jártál.. ez viszont szakképző ami egy eléggé gyenge szint.. aljábbi mint a szakközép. hidd el nekem. tudom.. nem fenékig tejfel az élet. mindenkinek vannak nagyon gondjai.. ki kell bírnod valahogy :S.. menj inkább biztosra.. ne a pillanatnyi érzelmeid vezessenek. hanem az átgondolt, megfontolt előrenyúlő dötnéseid alapján. nem véletlenül mondják a szüleid hogy ne menj.. sajnálom.. tényleg .. nem tudom miylen kapcsolatban vagytok.. meddig fog tartani.. tudom milyen érzés.. egy cipőben járunk.. de.. szerintem még anuykáddal ülj le egy hosszas bezsélgetés érdekében erről az egészről. és szerintem még mélyebben elmagyarázza neked.. hidd el nem azért vannak a szülők hogy csak gondot és bosszúságot okozzanak nem véltelenül mondják és szabják meg a szabályokat határokat, mert ők már átmentek ezen.. és akármin veszekedtem velük tiltakoztam.. egyre nagyobb lettem és mindíg igazuk lett. , sajnálom már azt a sok veszekedést.. de ha akarom felvázolom neked a helyzetet
ha ittmaradsz:
stabil jegyek
kiismert tanárok
kiismert közösség
barátok
összetartó család
megszokás
és a barátnőd iránti.. vágy
biztosabb továbbjutás
ha elmész: közelebb kerülsz a barátnődhöz, bár lehet idő után szétmentek és majd sajnálni fogod azt a napot mikor így döntöttél és nem halgattál a szüleidre..
uj tanárok.. lehet egyiksem bír lehet hogy csak egy kettő nem bír.. nem biztos ez sem
uj közösség lehet ott sem bír senki (bocs hogy így írok de mindenki innen indul és nem rohannak oda hozád h leszünk barátok??)
nem biztos továbbjutás
BIZTOSAN rosszabodó tanulmányi átlag
új helyek. ami nem biztos hogy kellemes is.
te melyik életet választanád??
reméálem tudtam segíteni ha akarsz még ebszélgetni nyugodtan írj privit :)
msn-nen emailba előző válaszolo aggodom barátnőmel nem tudom mi van zenéit halgatva MP3-mamon ha az ő számai jönnek rosszul vagyok.
[link] <-- ide járok most helyi középsuli megakrok bizonyosodni suli házirendje jobb mint a mienk, max fegyelmi tárgyalásal mennek másik iskolába tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!