Fogszabályzót szeretnék, de szépek a fogaim. Hogyan ronthatnám el annyira, hogy mikor a sulival megyünk fogorvoshoz, azt mondja az orvos, hogy fogszabályzó kell?
Menj neki legalább 15-ször egy betonkerítésnek, és akkor utána jó lesz.
De most komolyan, az előző válaszolót idézve neked fétised van? Személy szerint nekem van rögzített fogszabályzóm, és el nem tudom képzelni, hogy hogy lehet neked ez vágyad, hogy nap mint nap azzal szenvedj, hogy szinte minden kaja beleragad, amiket még fogmosással is csak nehezen lehet kiszedni. De ha neked ez szíved vágya, csak csináld...mint mondtam, menj neki minimum 15-ször egy betonkerítésnek, aztán attól majd jobb lesz minden.
Te beteg vagy.. Azért akarsz, mert most ez a "divat"?
Kicsi, a divatot nem tudod követni, mert naponta változik..
A fogszabályzóban nincs semmi jó. Ha kell, azt jelenti, rondák a fogaid. Örülj, hogy nem kell!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Nem a te kérdésed véletlen?
1. Minden szar beleragad
2. Az is naggyon rossz ha összevissza állnak a fogaid
3. Örülj neki, hogy semmi baj a fogaiddal és nekm kell rá 100ezer forintot költened
(Nekem egy hét múlva rakják fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!