Segítség kéne fogszabályzó orvos terén segítene valaki?
Hoppácska, véletlenül lenyomtam az entert, szóval nekem rögtön berakták a gumigyűrűt, ami egy kis hézagot csinál a hátsó fogaknál, hogy fel lehessen rakni a gofszabi gyűrűjét. (Ha neked van hézag már eleve, akkor ez nem kell. Ez egy hétig volt bent, és utána rakták be a fogszabit.
Előszőr iszonyat rossz volt. Zavart az a pánt a szájpadlásomnál, meg kicsit felsértette belül a számat a sok kis tappancs. Egyébként nem fáj, amikor felteszik. Kicsit megpolírozzák a fogaidat, aztán ráragasztják a tappancokat, végül berakja a drótót.
De nagyon hamar megszoktam. Először szégyelltem, de annyian megdicsértek, hogy teszek valamit a fogaimért, hogy utána büszke lettem rá.
A végeredmény meg magáért beszél. Teljesen szimmetrikus, szabályos lett a fogsorom 2 év után.
meik = melyik
Hú barátom, a helyesírásra is koncentrálj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!