Kezd 'nyuszifogam' lenni! Az utóbbi héten fokozatosan érzem hogy jön kifelé az első két fogam, kezd kiállni! Mit tehetnék? Félek!
Az a helyzet hogy túl nagyok a fogaim és alig férnek be egymás mellé. Már olyan szinten hogy az elmult 1 hétben kb.,éreztem minden nap hogy észrevehetően kintebb van az első két 'nyuszifogam'. Nagyon félelmetes,és alig tudom becsukni a számat :'(( elvileg kéne fogszabályzó de a fogorvos szerint ha 'egyenesbe' állitanánk az első fogaimat akkor az egész ív kiljebb (nem tudom hogy írják) lenne. Mostanáig gondolkoztam ezen és még mindig gondolkozom rajta,de a fogorvosom 2 hét szabin van! Nem tudom mit csinálljak ugy érzem nem várhatok két hetet mert ha pár nap alatt igy kiljebb jöttek a fogaim,mi lesz velük 2 hét alatt?
Szóval most reménytelen a helyzetem..ha fogaszabályzót rakatnék akkor meg még kiljebb jönnének a fogaim. Nagyon el vagyok keseredve.Ti mit csinálnátok a helyemben? Más fogorvoshoz nem akarok menni mert ennek van a legjobb híre a városban,és nagyon képzett ember,lefotozott kül. szögekből és valami 2 órán át mérte fel a fogaim állapotát,mindent tanulmányozott rajta stb..
Ne cikizzetek,kötekedjetek,még ha vannak helyesírási hibáim,vagy ha hülyén van megfogalmazva is a szöveg :( köszönöm!
14/L
Az,h úgy veszed észre,h 1 hét alatt kijjebb jöttek csak "érzés".
Ahhoz,h a fogak "rendeződjenek" a szájban több hétre van szükség. Talán többet figyelgeted mostanában,ezért látod így.
Majd rakok kepet.annyira nem latszik mint amennyire erzem,de belulrol olyan mintha az also ajkam fele a fogam mogott lenne :S
A fogkihuzast mar ajanlottak,de a fogorvosom szerint akkor oldalrol koravén,idosebb fejem lenne. (Lefotozott oldalrol meg orakig ezt szamolgatta,ezert hiszek neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!