Van egyáltalán olyan "pót fog"? 15/L
Figyelt kérdés
Kiesett tegnap az utolsó tejfogam is a metszőfogam mellett jobboldalt (, igen, ez még tejfog volt, ilyen miatt ne írjatok, légy szíves) és nagyon látszik a lyuk. Valószínűleg nem fog mostanában kinőni, és engem nagyon zavar. Ha a fogorvosom is úgy látja, lehet róla szó, hogy egy ideiglenes "pót fogat" feltetessek (ez esztétikai okokból, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy óvodás. )?
Van egyáltalán olyan "pót fog"?
2013. máj. 14. 20:02
1/6 A kérdező kommentje:
És ha van, mennyiért?
2013. máj. 14. 20:04
2/6 anonim válasza:
Szerintem nincs! Nekem rosszabb mert a fogszabályzó miatt kihúztak 4 fogat :S
3/6 anonim válasza:
Van ilyen, amennyire tudom, abban a bugyuta amerikai műsorban, ahol az ötéves kislányukat viszik szépségversenyre az anyukák, szintén ilyet használnak, hiszen a lányok akkor vannak a fogváltás időszakában.
Az árról fogalmam sincs, de nem hinném, hogy túl drága lenne. Leginkább beszélj egy fogorvossal, ő tud pontosabbat.
4/6 anonim válasza:
Na kicsit körülnéztem, van olyan, hogy ideiglenes korona. Ez olyan 5 ezer Ft körül van magándokinál. Nem tudom, nálad mire lehetne rögzíteni, de egy kérdést megérne szerintem.
5/6 anonim válasza:
ma már szinte mindent meg lehet oldani, szerintem nyugodtan keress fel egy fogdokit:-)
6/6 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Anno tesómnak csinálták, de ahhoz az előtte, mögötte lévő ép fogat le kellett csiszolni, hogy legyen mihez rögzíteni. Nem tudom megéri-e az ép fogakról ezért lenyúzni a fogzománcot. De ez már sok éve volt. Lehet azóta van már jobb megoldás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!