Az miért van, hogy én nagyon szeretem, ha egy nő/lány laposra ver egy férfit mondjuk kifejezetten szép kombinációkkal? Imádom ha karatés csajokat nézek ahogy szétcsapnak a férfiak között. Egyből fel áll rá. Miért? Ugye nem gáz ez?
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 22:07
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
de engem ezek izgatnak.. :)
jó nézni...
2013. aug. 25. 15:19
3/4 Noon válasza:
Egyértelműen te az erős nőkre buksz, akik nem csak elméletileg, hanem fizikailag is erősek. Ez jó, de, ha az ágyba is ilyet kívánsz, az hosszú távon nem jelent semmi jót.
4/4 anonim válasza:
Szereted a domináns nőket, így te az alárendelt szerepet; szereted, ha egy nő megaláz egy hapsit; DE szeretheted a női lábakat is egyben. Lehet benned rejtett indulat is (pl. pont a nők felé), ami így jön ki. Titokban vágysz talán arra, hogy egy nő bemutatót tartson rajtad? Bármi lehet ennek az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!