Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek is gáz ha egy...

Szerintetek is gáz ha egy lány nem festi magát 16 évesen és nem úgy öltözködik mint ahogy azt a tinidivat diktálja?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
nem
2010. szept. 19. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
szerintem se.
2010. szept. 19. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

A gaz eppen az, ahogyan kifestik magukat es kioltoznek ezek a tinik.

Nem szep, termeszetes ellenes!

2010. szept. 19. 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Dehogy is gáz, sőt, nekem az tetszik :)

17/F

2010. szept. 19. 21:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

A természetes szépséget nem érdemes elcsúfítani.

Én egy 42 éves férfi vagyok, és úgy tapasztalom - az utcákon járva-kelve, - hogy szeretik magukat sminkelni a "tinédzserek", de nem igazán tudják még szépen kivitelezni a sminkelést, illetve ritkán sikerül szépre a smink.

Ezek a lányok szerintem "polgárpukkasztásból" teszik ezt, vagy idősebbnek szereznének kinézni, mint amilyen korúak valójában. Ennek én erősen vitatom az értelmét, mert ha értelmes valaki, akkor "el fog kelni" a természetes szépségével is, - nem kell ahhoz "korongecset-készlet"...

Eljön az idő, amikor ugyanezek a lányok fiatalabbnak szeretnének majd kinézni a valódi életkoruknál, - és akkor kezdetét veszi a jelenlegihez hasonló "harcuk", csak "visszafelé". Szerintem önmagukat nevettetik ki ezzel a viselkedésmodellel, - de ez csak az én magánvéleményem.

Ha teheted, maradj meg a természetes szépségednél, - visszataszító tud lenni a "szintetikus nő"!

-Műköröm, műhaj, műmell, műkeltetőizom... Szerintem röhej!

2010. szept. 19. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Hagyd meg a sminket a harminc felettieknek.
2010. szept. 19. 23:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Az sem biztos, hogy jót tesz a bőrnek.
2010. szept. 19. 23:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem gáz,én sem követem a divatot.

18/L

2010. szept. 25. 21:09
 9/9 anonim válasza:
Ugy oltozz ahogy tetszik (csak szolok h a "mai" divat azt mondja h oltozz ugy ahogy akarsz az divatos es legyel onmagad) kiveve ha izlesficamos vagy mert akkor ne oltozz ugy ahogy tetszik XD (bar akk is oltozhetsz ugy nyugdtan lehet h vkinek tetszik) es azert arra figyelj h a szinek ne ussenek el egymastol brutslisan mert az nagyon gaz! Sminkelni sem kell bar en a ruzsomert brutalisan oda vagyoook es a koromlakkokert is de viszont a vakolatot nem birom foleg pl tesioran sztem nem is kell mert eltomiti csak a porusokat (de ha tenyleg rossz aborod akk kezdj vele vmit nem kell feltetlen a sminket valasztani de tegyel ellene :)
2017. máj. 13. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!