Szerintetek is gáz ha egy lány nem festi magát 16 évesen és nem úgy öltözködik mint ahogy azt a tinidivat diktálja?
A gaz eppen az, ahogyan kifestik magukat es kioltoznek ezek a tinik.
Nem szep, termeszetes ellenes!
Dehogy is gáz, sőt, nekem az tetszik :)
17/F
Nem gáz.
A természetes szépséget nem érdemes elcsúfítani.
Én egy 42 éves férfi vagyok, és úgy tapasztalom - az utcákon járva-kelve, - hogy szeretik magukat sminkelni a "tinédzserek", de nem igazán tudják még szépen kivitelezni a sminkelést, illetve ritkán sikerül szépre a smink.
Ezek a lányok szerintem "polgárpukkasztásból" teszik ezt, vagy idősebbnek szereznének kinézni, mint amilyen korúak valójában. Ennek én erősen vitatom az értelmét, mert ha értelmes valaki, akkor "el fog kelni" a természetes szépségével is, - nem kell ahhoz "korongecset-készlet"...
Eljön az idő, amikor ugyanezek a lányok fiatalabbnak szeretnének majd kinézni a valódi életkoruknál, - és akkor kezdetét veszi a jelenlegihez hasonló "harcuk", csak "visszafelé". Szerintem önmagukat nevettetik ki ezzel a viselkedésmodellel, - de ez csak az én magánvéleményem.
Ha teheted, maradj meg a természetes szépségednél, - visszataszító tud lenni a "szintetikus nő"!
-Műköröm, műhaj, műmell, műkeltetőizom... Szerintem röhej!
Nem gáz,én sem követem a divatot.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!