Nem vagyok elégedett az életemmel. Nem vagyok boldog. Miért kínzom magam? Vagy mit tettem hogy ezt érdemlem?
Figyelt kérdés
Krónikusan kevés növekedési hormon szindrómám van és kezelik , akkora vagyok mint amekkora lennem kell , vagy lettem volna akkor is ha semmi bajom sincsen.És minden nap azon aggósok vajon mekkora leszek ?. Kicsit más a második és harmadik lábujjam úgy értem picit összenőtt az aljuk,de ez az egész családban így van és az anyukámnak is ilyen, és minden nap azon filózok vajon ha mégis egy őrült belém szeret meglátja a lábujjam és elmegy a kedve az egész dologtól. Sokan az iskolába mondják hogy de alacsony vagy , meg hogy ügye tudod hogy picit másak a lábujjaid. És én ilyenkor a fejébe ordítanám hogy te meg egy ronda segfej vagy ..DE még sem teszem mert azt akarom hogy szeressenek. Úgy érzem magam mintha én nem is lennék ember mintha valami más lény lennék és már nem megyek ki senkivel sehova , mert most is a sírva írom ezeket a dolgokat: Mit tegyek , én nem tudok tovább így élni?!2013. aug. 24. 18:12
13/22 anonim válasza:
Nagyon szép lány vagy. Aranyos lehetsz. A suliban azért csúfolhatnak, mert látszik, hogy ilyen törékeny vagy.
14/22 anonim válasza:
A lábujj meg.... Semmi gond vele. Ha lesz egy fiúd észre se fogja nagyon venni.
15/22 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van ,anyám is ezt mondogatja....
2013. aug. 24. 19:38
16/22 anonim válasza:
ha nem mondod, hogy össze van nőve, amúgy elsőre észre se veszem...
mondom, ha zavar, akkor doki, amúgy meg szardle:D tangapapucsot ne vegyél, ennyi:)
17/22 anonim válasza:
Miért ne vehetne fel tanga papucsot? Nem a nagy és a második lábujja van összenőve.....
18/22 A kérdező kommentje:
Tangapapucs...hjajj ez tetszett xd
2013. aug. 24. 19:41
19/22 A kérdező kommentje:
Na azért jó hogy tudtatok picit segíteni és jót röhögtem magamon hogy így kiborultam , meg rajtatok is nevettem , azt hiszem jó ez az oldal :)
2013. aug. 24. 19:51
20/22 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, néhány embernek a szemöldöke van összenőve, azt egy kicsit egyszerűbb kezelni, mégsem tesz ellene semmit.:D
Egyébként akik így nézik meg méregetnek a lábad miatt, valami csoda folytán mindegyik lábfétisben "szenved".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!