Nálunk miért nagy a holokauszt gyász?
Figyelt kérdés
Asszem télen ment a hangosbemondón a műsor és a töritanár mondta hogy jövőre tanulni fogjuk. De ezt nem nagyon értem mert nem minket irtottak ki nem?2013. aug. 23. 19:47
1/19 anonim válasza:
Mert a zsidók a világ urai, és ez az egyetlen indok amiért hagyja a világ nekik, ők pedig folyamatosan emlékeztetnek rá minket
2/19 anonim válasza:
…nem minket irtottak ki.
Erre a válaszom:
Amikor elvitték a zsidókat, nem érdekelt, nem vagyok zsidó.
Amikor elvitték a kommunistákat, nem foglalkoztam vele, nem politizálok.
Amikor elvitték a melegeket, nem törődtem vele, nem vagyok meleg.
Amikor elvitték a cigányokat, csak legyintettem, én nem tartozom közéjük.
Amikor értem jöttek, már nem volt, aki segítsen rajtam.
3/19 anonim válasza:
Ment az ősszel és tavasszal is, nem is emlékszem, idén hány holokausztmegemlékezés volt a sulinkban (6-7).
4/19 anonim válasza:
Az auschwitzi múzeumban olvasható statisztikák szerint az összes ország közül Magyarországról szállították oda a legtöbb zsidót. Akik így Magyarország számára is nagy demográfiai/gazdasági/társadalmi veszteséget jelentenek, függetlenül attól, hogy zsidók voltak-e vagy magyarok (valójában mindkettő).
5/19 Kohy válasza:
Holocaust reklámnak hívják. Milliárdokat költenek rá h ne felejtse el senki. Ha valaki politikailag fellép 1 zsidó ellen az meg 1 ből rasszista lesz és tönkremegy a karriere ezért tudják a mai napig ellopni a földet az emberek lába alól.
6/19 anonim válasza:
Tömeges agymosás. Főként a zsidók által uralt országokban van jelen. A Földön Magyarországon van a legtöbb zsidó százalék szerint (főként USA-ban).
7/19 anonim válasza:
főként - úgy értettem főre nézve.
8/19 anonim válasza:
"A Földön Magyarországon van a legtöbb zsidó százalék szerint (főként USA-ban)."
Izraelben megdöbbenéssel fogadják majd ezeket a híreket :D
10/19 anonim válasza:
Az Izraeliták jóravaló nép, amely nem csalásból és zsákmányolásból keresi a kenyerét, mint a zsidók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!