Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítség? Anyukám másfél éve...

Segítség? Anyukám másfél éve hunyt el. Van egy természetes elhúzódó gyász nálam.

Figyelt kérdés
Anyukám másfél éve hunyt el. Van egy természetes elhúzódó gyász nálam. (Ezt pszichológus alapította meg) 2 hét múlva és az okát nem részletezném pszichológiai vizsgálaton veszek részt ahol nem lenne szabad hogy ebből valamit észre vegyenek! Jelenleg cipralex-et és rivotrilt szedek?

2013. márc. 4. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:

"vizsgálaton veszek részt ahol nem lenne szabad hogy ebből valamit észre vegyenek" ?

Ha jól értem, akkor titkolózni akarsz...

Hát, mert a közhely szerint az orvosok hülyék és ha nem pénzeled őket még hülyébbek, attól még nem azok.

Szerintem semmi értelme titkolózni.

Csak, magadnak teszel keresztbe.

2013. márc. 4. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, nyilván fogalmam sincs milyen titokról lehet szó...

Én csak a kérdésedre válaszoltam...

Ezt itt is elintézhetted volna privát helyett.

Jobbulást!

2013. márc. 4. 12:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Annyit írhatok, hogy miután feltehetőleg nem személyiség zavar vagy hasonló baj van és nem lőfegyver vagy jogosítvánnyal kapcsolatos, de még bűncselekménnyel sem így eléggé szomorú és dühítő hogy ilyen miatt más ügyben aggódnom keljen.
2013. márc. 5. 10:47
 4/4 A kérdező kommentje:

"Hát, mert a közhely szerint az orvosok hülyék és ha nem pénzeled őket még hülyébbek, attól még nem azok."

Ez meg a te véleményed nem az enyém!

2013. márc. 5. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!