16 éves lány vagyok, másfél hónap után jött meg és már tizedik napja tart. Ez természetes dolog? Mással is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 15:27
1/12 anonim válasza:
Ez hogy jön a szexualitás kategóriához????????
Nem értem néha az embereket...
3/12 anonim válasza:
igen, teljesen az,16 évesen még nem áll be az ember menzesze.Volt olyan is nálam,h amikor megjött ,kb.volt 3 napig,következő hónapban pedig kb. 10 napig.Ne parázz,ha más nagyon sokáig vérzel kb.2 hétig,akkor érdemes felkeresni egy nőgyógyászt..
4/12 anonim válasza:
KEdves első, mielőtt hőbörögsz: ez nem a szexualitás kategória.
5/12 anonim válasza:
cickafark és palástfű gyógytea keveréke nagyok jó az ilyen panaszokra
6/12 anonim válasza:
HA még mindig erős a vérzésed akkor irány a doki
7/12 anonim válasza:
Sajna másnak is van ilyen, a legdurvább amit hallottam az 14 nap + 10 nap szünet, és ez rendszeresre beállt. Gyógyszer segíthet, de az receptes. Recept nélkül vérszegénység ellen szedj vastartalmú vitamint!
8/12 anonim válasza:
A kérdésből itélve eddig minden rendben volt, és akkor valószínűleg ezentúl is rendben lesz.
Így hát nem is neked, hanem bárki másnak, és nem is ijesztgetésnek szánom, csak tájékoztatásnak: csak mert mindenki azt mondja, hogy "semmi bajod attól még, hogy nem jön meg rendesen" nem biztos, hogy tényleg nincs.
Ha meg tudják tanítani a gimiben biológia órán, hogy mitől lesz valaki törpe, vagy kitől örökli a kopaszságot, akkor igazán tanulhatnánk olyan dolgokról is, amit nem feltétlen vesz észre rajtunk minden ovis, mégis sokakat érint. Csak egy példaként mindenkinek érdemes lenne utána néznie, mi az a PCO.
9/12 anonim válasza:
HÁT, ÉN NEM HAGYNÁM KI AZ ORVOSI VIZSGÁLATOT.Legalább felvilágosít, megnézi, milyen erős a vérzés, szűrést csinál. ELSŐ AZ EGÉSZSÉG. Adnak igazolást, és szinte nem is fáj, csak kicsit "ciki" a vizsgálat!!
10/12 anonim válasza:
Ez igy nincs rendjén.Normálisan kellene járnia és nem 10 napig tarania!!MINDENKÉPP fordulj orvoshoz és NE ANYAGOLD!! És hogy megnyugodj,az is lehet h csak sima hormonzavar,de persze azt is kezelni kell,de nem olyan veszélyes mintha más betegséged lenne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!