Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Olyan animét keresek ami...

Olyan animét keresek ami önbizalmat ad az embernek (Most leszögezem h negatív kommentekből nem kérek, csak olyanoktól kérek segítséget akik segítenének rajtunk)?

Figyelt kérdés

Az öcsém picit önbizalom hiányos és mikor végig néztem vele pár animét(2-3) nagyon csillogott a szeme és látam rajta h tetszik neki, és én ilyet keresnék ha bele élné magát akkor az adna neki egy löketet és sikerülne elkezdeni vmi sportot , hangszert vmi ilyesmit (12-13 éves gyerekről van szó)

Előre is köszönöm! :)

2013. aug. 23. 19:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ez nem csak shounen :), de azért kösz
2013. aug. 28. 18:37
 12/16 anonim ***** válasza:
SAO elmegy shounennek is, azon a szinten van, a többi pedig az.
2013. aug. 28. 21:19
 13/16 A kérdező kommentje:

De nem azokra gondolok amiiket én írtam :'D , hanem kaptam nem shounen-eket is :) , csak én szeretem a shounen-t és néha megnézett velem egy-egy részt :)

Am nem kellett volna leírnod h mi-micsoda mert szerintem tisztában vagyok vele h mit nézek :D

2013. aug. 31. 19:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor írd le légy olyan szíves hogy mit néztetek ami nem shounen, mert a tucat shounen én mondom nem tanít semmit..
2013. szept. 1. 01:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Full Metal Panic+Fumoffu , ezt látta még ő de mást nem igazán mutattam neki
2013. szept. 1. 19:17
 16/16 A kérdező kommentje:
De pont ezért kértem én itt segítséget mert nem tom h mit mutassak neki...
2013. szept. 1. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!