Olyan animét keresek ami önbizalmat ad az embernek (Most leszögezem h negatív kommentekből nem kérek, csak olyanoktól kérek segítséget akik segítenének rajtunk)?
Az öcsém picit önbizalom hiányos és mikor végig néztem vele pár animét(2-3) nagyon csillogott a szeme és látam rajta h tetszik neki, és én ilyet keresnék ha bele élné magát akkor az adna neki egy löketet és sikerülne elkezdeni vmi sportot , hangszert vmi ilyesmit (12-13 éves gyerekről van szó)
Előre is köszönöm! :)
dragon ball
arra tanít, hogy soha ne hagyd abba az edzést akkor sem ha már te vagy a legerősebb élőlény a galaxisban.
Eyeshield 21 --> sport téma, sztem nagyon évezné
Soul Eater --> sulis, barátos, összetartós téma
One Piece --> összetartás, barátság, kitartás fontossága
(ez talán nem az ő korosztályának való) Sakamichi no Apollon --> tudni kell haladni a korral, és küzdeni a célért, és nem törődni a sok megélt rosszal
(ezt sztem nagyon élvezné) Samurai Champloo --> szintén célkitűzéses
Great Teacher onizuka --> sulis téma, de nagyon jó
Köszönöm szépen mindenkinek!!! :)
AM eddig látta ezeket : Fairy Tail, Sword Art Online (imádja a kardokat XD), Naruto és Naruto SHippuuden-ből részeket :D
Gintama, nekem hatalmas löketet adott:)
(paródia-akció/kardok!!:D/-dráma-vígjáték, egyszóval minden:D)
Úgy nagyjából az ő korához is illeszkedik, eredetileg ilyen korra van szabva, talán idősebbre, de szerintem tetszene neki:D
Ja szóval tucat shounen kell?
Ez nem negatív komment, de azokból nem fog semmit tanulni...
De ha ez kell, akkor Bleach, Yu yu hakusho, Dragon ball.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!