Mér van az hogy? A többi lent!
Figyelt kérdés
Mér vagy az hogy amikor egy zsidó üzlet előtt megyek el azt akármilyen lepusztult a környék, legalább 2 biztonsági kamera figyeli? A többit üzletet persze leszarják...2009. okt. 29. 17:47
1/7 anonim válasza:
Mert a tulaj fizeti, ő fontosnak tartja a biztonságát és hajlandó rááldozni. A többiek meg biztos nem. Szerintem.
2/7 A kérdező kommentje:
Meglehet de amikor már 4. üzletnél ezt láttam, már furcsálltam.
2009. okt. 29. 17:59
3/7 anonim válasza:
Én már semmit sem furcsállok... :)
4/7 anonim válasza:
De amúgy azt honnan lehet tudni, hogy zsidóé?
5/7 anonim válasza:
mert van pénze biztonsági berendezésre
6/7 anonim válasza:
Nyilván, mert áldoz ilyesmire. De nézd! Ha én zsidó volnék, és kisboltot vezetnék, most, hogy mindenhol a zsidóság a téma, nem 2 kamerát szereltetnék, hanem legalább ötöt!
Elképzelhetö, hogy 3 havi teljes jövedelmében állnak azok a kamerák, de úgy gondolta, több veszítenivalója van nélküle.
Egyébként meg mindentöl függetlenül, ha nekem volna boltom, én is kamerát használnék.
7/7 anonim válasza:
szerintem félnek a következő kristály éjszakától...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!